2777
2789
حرص و جوش داشتی بعدش؟

آره ناراحت بودم از اینکه اونطور ک دلم میخواست پیش نرفتم... 

ما هدفمون ی مسافرت عالی بود وآتلیه

و  ی هزینه کم برا جشن 

خونوادمون دوس داشتن ی جشن بزرگ و شلوغ باشه ک همینکارم کردن

نه چه حرف حديثي؟ همه هزينه هاي عروسي با همسرم بود خانوادش هيچ كمكي نكردن خيلي هم خوش گذشت.

چ خوب الهی شکر 

ما سر عقدمون خیلی حرف و حدیث شنیدیم 

با همسرم دعوامون شد خیلی بد بود 

خوشی عقدم از دماغم در اوردن

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ناراحت بودم از اینکه اونطور ک دلم میخواست پیش نرفتم...  ما هدفمون ی مسافرت عالی بود وآتلیه ...

ان شاء الله سالگردش برید خوش بگذرونید 

محجبه ام جان دل  ماه عسلم دوست دارم ولی میگن بدل میمونه

خب محجبه باشی مگه چیه از زندگیت لذت ببر 🙄با افراد خیلی نزدیک یه مهمونی کوچیک بگیرید و خوش بگذرانید پسر عموم همیت ماه پیش یه عروسی ساده تو شهر کوچیک گرفت خرجش از ۸۰۰ میلیون گذشت هرچند من بهش عروسی نمیگم برو ماه عسل هرچی پول داری خرج کن محجبه ای و خیلییییی با دین بحثش فرق داره مثل یکی از فامیلانون رفت حرم امام رضا و به ادمای نیازمند و بچه های سرطانی کمک کرد و مراسم نگرفت مهم اینه حال خودت با چی خوبه

دقیقا  بعده عروسیمم میدونم ک مادرم از دماغم در میاره ب همین خاطر گفتم لطف کنین پول عروسیو بدین ...

چقدر خوب برنامتون چیه 

میشه بگی 

خب محجبه باشی مگه چیه از زندگیت لذت ببر 🙄با افراد خیلی نزدیک یه مهمونی کوچیک بگیرید و خوش بگذرانید ...

ممنون گلم بابت پارتی گفتم عزیزم

مرسی بابت ایده قشنگت ممنونم ازت

خب محجبه باشی مگه چیه از زندگیت لذت ببر 🙄با افراد خیلی نزدیک یه مهمونی کوچیک بگیرید و خوش بگذرانید ...

چند نفر بودن تقریبا ؟خیلی هست ۸۰۰ میلیون واقعا

دیگه مهر میشه دومین سالگرد ازدواجمون ان شاالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزجان

ممنونم 

بسلامتی 

ان شاء الله همچنین

برام دعا کن کارامون هرطور صلاح و مصلحته ردیف بشه

چقدر خوب برنامتون چیه  میشه بگی

خب بزار بگم 

واممون ۲۲۰ میلیونه ، ک از طرف‌من مادرم گف نمیدم بهتون برین ، منم زیر زیرکی اگع واسه وام زنگ زدن میرم میریزم حسابم صداشم در نمیارم تا وام همسرم اوکی شه بعد خانواده ها حرف زدن میگیم ک هزینه ایی ک برای عروسی میزارین بدین ب خودمون یکم اون طرف یکم طرف من جمع میکنیم برا ماشین‌چون بیشتر از عروسی من لنگ ماشینم ن عروسی ، بقیشم اگه موند میدیم طلا ک سرمایه شه در اینده برا خرید خونه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

چند نفر بودن تقریبا ؟خیلی هست ۸۰۰ میلیون واقعا

ببین تقریبا ۷۰۰ نفر یا کمتربودن و واقعا هیچ کار خاصی نکردن یه تالار بود یه شام که گوشت و برنج بود که خیلی هزینه بخاطر غذا و فیلمبردار شده بود فرداش رفتیم خونه عموم ناراضی بودن پسرعموم و همسرش ک کاشکی میرفتیم ترکیه و نمیدونم کجا

هزار و صد نفر مهمون داشتیم...که بیشترشون مهمونای پدرشوهرم بودن... تالار به شدت شلوغ شد همهههه هم دو ...

منم نظرم همینه 

چقدر بد واقعا چقدرم شلوغ بوووده

ببین تقریبا ۷۰۰ نفر یا کمتربودن و واقعا هیچ کار خاصی نکردن یه تالار بود یه شام که گوشت و برنج بود که ...

خب بنده خدا پشیمون بوده 

چقدر شلوغ ۷۰۰ نفر خیلی ها 

تازه میگی اقوام نزدیک 

ما کم جمعیتیم