سلام کسایی که سابقه ورم معده دارن و خوب شدن بیان بگن چیکار کردن که خوب شدن من ورممعده دارم میخام بدونم خوب شدنی هست یا نه 😭😭😭توی سن ۲۳ سالگی ورم معده کشت منو میترسم خیلی از ایندم
منم دیروز دکتر بودم. شکمم رو معاینه کرد و دوباره برام تست هلیکوباکتر نوشت. از اونجایی که پرونده پزشکیم تقریبا کامل بود و قبلا تست های مربوط به التهاب روده و سلیاک منفی بود، گفت احتمالا معده عصبی هست و برام یک داروی جدید هم تجویز کرد.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دکتر حجتی رو نشنیدم اما دکتر شفقی هم دکتر خوبیه منم دیروز پیش دکتر یوسفی بودم
دکتر شفقی سرش خیلی شلوغه. حس میکنم به خاطر این شلوغی زیاد به جزئیات توجه نمیکنه یا درست توضیح نمیده آدم خیالش جمع بشه.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.