2777
2789
عنوان

ورم معده

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 63 پست

منم دارم. گاهی خوب میشه دوباره با شدت بیشتر بر می گرده. الانم برگشته. عصر نوبت دکتر دارم. حدود ۳ ساله درگیرم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
قبلا فاموتیدین 40_دایجستیو_موتیلوور 10_نولپازا 20 در حال حاضر فاموتیدین ۴۰ و اکتاب ۲۰

منم رفلاکس دارم اما بعد از چندین سال میاد سراغم این داروها هم خوب نمیکرد یه دکتر بود که همیشه داروهاش رو من تأثیر داشت و داروهای مثل بقیه دکترا نیست استرس هم خوب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من اینجوریه که بادگلو دارم زیاد. یه ذره آب بخورم باد گلو میزنم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
راه درمانش؟میدونید؟

گوجه خیار هندونه و چیزای یرد خیلی محدود کن یا نخور 

کلا چیزای سرد رو محدود کن

تو نت هم یرچ کنی میاد

عطاری ها قرص ضد بلغم دارن

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
منم دارم. گاهی خوب میشه دوباره با شدت بیشتر بر می گرده. الانم برگشته. عصر نوبت دکتر دارم. حدود ۳ سال ...

اون مدتی که خوب میشه رعایت نمیکنید که برمیگرده؟ شما اهل کجایید

گوجه خیار هندونه و چیزای یرد خیلی محدود کن یا نخور  کلا چیزای سرد رو محدود کن تو نت هم یرچ کن ...

نمیخورم اصلا خوب میشه؟ چون گفته مزمن میترسم لامصب تموم فکرو ذکرم شده این مریضی

نمیخورم اصلا خوب میشه؟ چون گفته مزمن میترسم لامصب تموم فکرو ذکرم شده این مریضی

ببین خیلی تاثیر داره چیزای گرم بخوری و چیزای سرد نخوری

آب سرد هم نخور

اگه بخوای کامل خوب شی باید بری طب سنتی

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
منم رفلاکس دارم اما بعد از چندین سال میاد سراغم این داروها هم خوب نمیکرد یه دکتر بود که همیشه داروها ...

داروهای قبلیم رو من خیلیی جواب بود

هر چیزی با یه رویایی شروع میشه🕊🌿ملکه ای باش که تو تنهایی میجنگه!☆💕
اون مدتی که خوب میشه رعایت نمیکنید که برمیگرده؟ شما اهل کجایید

نه زیاد. وقتی خوبه رعایت نمیکنم. اخه رعایت کردنش یعنی فقط غذای آب پز بخورم اونم یه ذره. منم خیلی شکمو و اهل خوردن نیستم ولی دیگه نمیتونمم همیشه غذای سبک و آب پز بخورم

رشت

منم رشت هستم. دکترتون کی بود؟ الان خوب شدین؟