2777
2789
عنوان

تلفظ thank you🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 29 پست

همونی که تلفظ کردی درسته تنکیو تلفظ نمی شه و زن کیو که اصلا

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توک زبونتو بذار پشت دندون خرگوشیات بگو تنک یو

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
نمیدونم چجوری باید بنویسمش ولی زنکیو اشتباهه 😂🤷🏻‍♀️

خخخخ منم بهش گفتم

ولی میگفت سنکیو قدیمیه الان میگن زنکیو

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

زنننننکیوووو😑💔🤣🤣🤣🤣🤣🤣

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
خخخخ منم بهش گفتم ولی میگفت سنکیو قدیمیه الان میگن زنکیو

ز ‌ک اصلا تلفظ نمیشه

ی چیزی بین ت و س

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
کاش میگفتم😅🤣

خخخ جواب دندان شکن خواستی من هستم🤣🤣

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
خخخخ منم بهش گفتم ولی میگفت سنکیو قدیمیه الان میگن زنکیو

بگو ربطی به قدیم و جدید نداره ک 

ترکیب t و h کلا تو بعضی چیزا جوری تلفظ میشه ک ماها نمیتونیم راحت تلفظش کنیم ولی باید زبونتو بزنی پشت دندونات تلفظش کنی اون درسته حالا چه سنکیو چه زنکیو 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
تگت میکنم هروقت لازم شد 😉

خخخ در خدمتم😂

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!