2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد از رفتنش میگذره

جدا نشدیممم 

رفته دانشگاه افسری ی هفته ای بیشتر میشع ک رفته قرار بود ۷ روزه ای برگرده چون گف میخام انصراف بدم الان گفتنش باید تا اخر ماه بمونی تا انصرافتو قطعی کنیم 

ازش خبر ندارم ی دو س  روزی میشه 🥲 از اولش هم بش گفتم نرو ولی ب اصرار خانوادش رف  الانم ک دیدن سخته شرایطش دارن اصرار میکنن بهش ک انصراف بده 

من زود ب زود دلتنگش میشممم الان ازش خبر ندارم خیلی نگرانشمممم دلم براش ی زره شده 

ط پیامک ها باهم ۲ بار حرف زدیم در حد ۵ دقیقه 

جدا نشدیممم  رفته دانشگاه افسری ی هفته ای بیشتر میشع ک رفته قرار بود ۷ روزه ای برگرده چون گف م ...

شرایطش چجوریه عزیزم برادر زادم شهریور اعزام میشه اصلا از هیچی اطلاع ندارم میشه بگی گلم

جدا نشدیممم  رفته دانشگاه افسری ی هفته ای بیشتر میشع ک رفته قرار بود ۷ روزه ای برگرده چون گف م ...

یعنی اصلا نمیشه پیام بدم زنگ بزنن چند وقت به چند وقت میاد خونه 

یا خدا دل شیر میخواد تحمل کردنش

شرایطش چجوریه عزیزم برادر زادم شهریور اعزام میشه اصلا از هیچی اطلاع ندارم میشه بگی گلم

من خدممم هم اطلاع ندارم  فقط میدونم ملاقات با خانواده رو نداره و گوشی هوشمند نمیتونه ببره با خدش باید گوشیش ساده باشه  و هر روز هم فک نمیکنم بشون بدن 

شرایطش سخته  برا همین میخاد انصراف بده 

بزار اول شرایط رو ببینه اگ تونست براش سخت نبودن  بزار بره ولی اگ نمیتونه نره چون باید مث رل من ی ماه شایدم بیشتر بمونع  اذیت میشه 

یعنی اصلا نمیشه پیام بدم زنگ بزنن چند وقت به چند وقت میاد خونه  یا خدا دل شیر میخواد تحمل کردن ...

سخته خیلی  قرارع انصراف بده 

هر ۴۵ روز  ۵ روز مرخصی داره