2777
2789
درگیر نکن ذهنتو چیز مهمی نیس راااحت بخواب

یک ماهه علائم دارم،باردار که نیستم،عادتم هم تموم شده!!! شرایط دکتر رفتن هم ندارم! میترسم کیست باشه و برام خطرناک باشه!دعا کن برام

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیشب سه ساعت خوابیدم. صبحم باید برم سرکار. بی خوابیم داره تبدیل به یه مرض مزمن میشه... کلی آزمای ...

منم بخدا نمی‌دونم چرا شبا اصلا نمیخوابم

فک کنم از اعصابه

یک ماهه علائم دارم،باردار که نیستم،عادتم هم تموم شده!!! شرایط دکتر رفتن هم ندارم! میترسم کیست باشه و ...

دعا میکنم برات عزیزدلم 

تلقین منفی هم نکن ایشالا ک چیز خاصی نیست

مرسی عزیزم 

🥲❤

میش واس منم دعا کنی:"))

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
من ازغصه ومشکلاتم یکساعته دارم زارمیزنم التماس خدا میکنم ..برامنم دعا کنین خیلی خیلی حالم بده 😭😭😭

الهی بگردم🥲

خدا بزرگ تر از مشکلات ماست

منم این دو سه روز خیلی روزای بدی داشتم واقعا 

ولی خب چه میشه کرد زندگی همینه دیگه…

الهی حکمت خدا با آرزوهامون یکی باشه❤️🙂

الهی آمین🥲💌

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
شما بارداری قبلی درد لگن داشتین؟؟؟؟نمیدونید طبیعیه یا نه خیلی نگرانم

من نه ولی خواهرم خیلی داشت والحمدلله مشکلی پیش نیومد البته من هرروزشیاف پروژسترون استفاده میکنم چندهفته هستین؟