2777
2789
عزیزم تاپیکای قبلیت رو‌خوندم  داری با عذاب خیانت زندگی می‌کنی هر لحظه چطور میگی مشکلی نداشتی؟

امروز مشگلی نداشتم قبلا ک تا دلت بخاد‌ ..... براهمینه الانم میترسم. چون من رو گوشیش حساسم‌. تازه گوشیم رو بی‌صدا زده بود چون زنگ زدمش

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
اره واقعا خوب بودیم حتی وقتی رفت دراز گشید دوسه دقیقه رفتم کنارش و نوازشش کردم و ولی اون پاشد گوشی م ...

سخت تصورش 

این روزها برای اینکه از هم سو استفاده کنند تنها نمونن بهم دیگه میگن عشقم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز مشگلی نداشتم قبلا ک تا دلت بخاد‌ ..... براهمینه الانم میترسم. چون من رو گوشیش حساسم‌. تازه گوش ...

متاسفانه کسی که خیانت کنه هزاران بار دیگه تکرارش می‌کنه . با پیگیری تو هیچوقت تمومش نمیکنه حالا یا از ترس تو یواشکی یا قبحش می‌ریزه و آشکار

خدا به دلت صبر بده. 

متاسفانه کسی که خیانت کنه هزاران بار دیگه تکرارش می‌کنه . با پیگیری تو هیچوقت تمومش نمیکنه حالا یا ا ...

اما میدونه اگه یبار دیکه ازش ببینم همه چی تمامه برای همیشه.‌.. .حالم اصلا خوب نیس🥺

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
الان چه توضیحی داره برای تو اتاق رفتن و قفل کردن در؟

الان ک اصلا بیرون نیامد و فردا هم مطمئنا صبح میره سر کار و ککشم  نمیگزه  ک من امشب داغون شدم. دستمم کبود شد و ورم کرده چنان فشارش داد و گیر کرد لای در

دخترا شمارو بخدا اگه خیانت دیدین مثل من نمونیم تو زندگی اون خائن. من احمق بودم وایسادم و فکر کردم آدمه ولی سالی یه گند ازش زد بیرون تاپیکام هست قلبم خورده ۲۹ سالمه ولی انگار ۳۵ و ۶ سالمه انقد شکسته شدم. فکر کردم آدم میشه ولی نشد. علاقه زیادی به صمیمیت با خانما داره نمیدونم چه مرضیه تو بدنش. الان فقط خودم نیستم دخترم هست. میدونم الان میگین ک دیر نشده طلاق بگیر.  دلایلی داشتم و دارم ک نشد طلاق بگیرم ک خدا نمیدونم چرا صدای منو نمیشنوه