2777
2789

تنهاییتون رو چطور پر میکنین.

من نمیخام بچه دوم بیارم شوهرم ظالمه. بداخلاقه. خودمم شاغلم ولی فکر و ذکر تنهایی بچمه. یه خانواده شوهر سواستفاده گر هم دارم ولی قطع رابطه ایم چون خودشون میخورن و میخابن و هیچ کاری نمیکنن خانوماشون وتوقع دارن من شاغل هر چی دارم به اونا بدم و هی با ماشینمون ببریمشون اینور و اینقدر رو اعصاب منن از دستشون تپش قلب گرفتم. خودم که نمیرم ولی میترسم دو روز دیگه بچمو هی ببره پیش اونا و وابسته اونا شه تنهاس پیش من. 

دو تا ترس دارم یکی تنهاییش. یک وابستگیش به اونا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاسای مختلف ثبت نامش کن. ببرش پارک و کمکش کن چند تا دوست پیدا کنه. خودت باهاش دوست باش و بازی کن که دلش نخواد جای دیگه بره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بهترین کار اینه بچتو درمحیطی قرار بدی که بهش خوش بگذره 

فکر نکن اونایی که تک فرزند نیستن و درمحیط شلوغی بزرگ شدن از لحاظ سلامت روان همشون اکی هستن! همه چیز بستگی به تربیت پدرومادر داره

ببرش کلاسایی که دوس داره بذار با بچه ها باشه محیط غنی آموزشی خیلی بهش کمک میکنه

شما که شوهرت اونه خانوادشم اونن و‌قصد جدایی هم نداری یکی دیگه بیار بچه بنده خدا تنهایی افسردگی نگیره ...

باور کن دقیقا گاهی خودمم میگم ولی باز میگم این خیلی ظالمه میترسم وسط راه طاقتم تموم شه

من خودم تک فرزند همسرمم همینطور بچمم تک فرزند 😅

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

فامیلامون زیادن ولی خیلی رفت و آمد نداریم، و همسن و سال منم خیلی کم هستن، بیشتر وقتم و صرف فعالیت‌هایی که دوست دارم می‌کنم.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»