2777
2789
باورت میشه من ۱۱ میلیون دادم هیچی هم نشدم تو قسط های چهار تومنی اینقدر هم وضع مالیمون بد بود که نگو ...

😔😔😔😔

فقط دوست دارم الان دفتر برنامه ریزیشو بفرستم

ریاضیش واقعا یکی که یکم کنکور خونده میفهمه این نوع روند اشتباههه برداشته ار ترکیب تابع شروع کرده🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سال پیش به من گفت بیا همکاری کنیم

متوجه شدم از بچه ها کلاهبرداری میکنه یعنی کیفیت انچنان نداره ولی پول زیاد میگیره

اصلا همکاری نکردم

راستی متوجه شدم مشاورها هم تقصیر ندارن جنس میفروشن اما بابت مشاوره موسسه بهشون پول نمیده!

خب طرف هم دیگه مشاوره نمیده!

حتی حقوق درست حسابی نمیدهند، مشاورها زود به زود استعفا میدهند

چند سال پیش به من گفت بیا همکاری کنیم متوجه شدم از بچه ها کلاهبرداری میکنه یعنی کیفیت انچنان نداره ...

به من گفت هر چقدر  بیشتر  محصول بفروشی بهتر و 10 درصد از فروشمون را بهت می دهیم 

تجربی هستم 

نمیدونم برای تجربی استاد های دیگه هم هستن اگر میتونی آزمون شرکت بکن اگر پشت کنکوری ودرست خوبه قلمچی اگر مدرسه میری و آزمون نسبتا راحت میخوای گزینه دو , به نظرم بپرس کتاب کمک اموزشی که تست خوبه داره و هم سطح کنکور بخره یه مدت بزن بعد خودت تست بزن و زمان بگیر آخرش هم میتونی بگری برنامه تو گوشی پیدا کنی که درصد گیری داشته باشه ببینی چند درصد بدی حرف اخر من نخریدم تعریف استاد عربیش رو زیاد شنیدم 

به عنوان کسی که تجربه کنکور داره اگر وضع مالی خوبی داری خرج بکن البته نه خیلی زیاد و چند منبعی خوب نیست از نظر من گیج میشی و فرصت مرور میگیره اگر قبول نشی هم آزاد میری اما اگر هدف بزرگی داری و متوسط و... هستی تلاش بکن اما یادت باشه به روحی خودت ضربه نزنی , از دوستان و معلمان حال خراب کن هم تا میتونی فاصله بگیر همینا ادم بیچاره میکنن

برات آرزوی بهترینا رو دارم , چیزای که گفتم تجربیات خودم بود باز از مشاور کار بلد یا کسایی که این راه رفتن و هم رشته خودت بودن بپرسی بهتر هستش 

به من گفت هر چقدر  بیشتر  محصول بفروشی بهتر و 10 درصد از فروشمون را بهت می دهیم

درسته

فقط همون ده درصد فروش هست

و

هزینه و برنامه مشاوره به مشتری ها نداره.

خب چقدر سخت پک سی میلیونی بفروشید این روزا با این گرونی و تورم

درسته فقط همون ده درصد فروش هست و هزینه و برنامه مشاوره به مشتری ها نداره. خب چقدر سخت پک سی ...

من که عمرا برم توی کاری که سر مردم را کلاه می گذارند

و پول حروم بخوارم

بابا من این پول می خواهم به خانواده ام بدهم به بچه کوچیک بدهم تحمل مریضی و درد شون و ندارم

ولی خود کسی که به من زنگ زده بود ڭفت ما این ماه 9 میلیارد فروش داشتیم 

من که عمرا برم توی کاری که سر مردم را کلاه می گذارند و پول حروم بخوارم بابا من این پول می خواهم به ...

منم مثل خودت

دلم برنداشت برم سر این کار 

اعدادشون یه کم مبالغه و بزرگنمایی داره

نهایت نهصد میلیون فروختن