2777
2789
عنوان

کنکوریااا

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 32 پست
میگم که من ورودی یازدهم تجربی ام  تازه قلم چی ثبت نام کردم و خب راستش فعلا باهاش اونقدر اوکی ن ...

خب اولین اشتباهت برنامه ای که ریختی زیادی آرمانیه!

وقتی اول راهی و تازه شروع کردی نه انتظار ساعت مطالعه عالی رو داشته باش نه تراز خوب ، چون خودتو میذاری تحت فشار آره میتونی و میرسونی روزی ۱۰ ساعت ۱۲ ساعت بخونی اما فقط برای دوماه ، بعدش یهو خسته میشی و کم میاری 

سعی کن از ۵ ۶ ساعت شروع کنی (اگر میبینی زیاده حتی از کمتر هم میتونی) روزی نیم ساعت الی یک ساعت افزایش بدی ساعت مطالعت رو بعد برسی به ۱۰ ساعت خیلی پایداریش بهتره 

راجع به تراز هم همینطوره، داری تازه آزمون زدن رو شروع میکنی انتظار ترکوندن از خودت نداشته باش، بلکه درست برنامه ریزی کن و پیش برو ، قلم چی آزمون های مروری هم داره پس نگران مباحث جا مونده هم نباش 

راجع به استراحت هم من نمیدونم الان کنکوری هستی یا قراره بری یازدهم ، اگر کنکوری هستی به هیچ وجه سریال یا کتاب خوندن رو توصیه نمیکنم ، شاید در ظاهر فقط یک ساعت باشه اما چون دنباله دار هست میتونه تو طول روز ذهنتو درگیر کنه که کی شب میرسه برم ادامشو نگاه کنم یا بخونم اما میتونی دو هفته یکبار روز های جمعه بعد آزمونت یه سینمایی کوتاه ببینی حال و هوات عوض بشه 

اگر یازدهم قراره بخونی مشکلی نداره آخر شب ها سریالت رو ببین 

راجع به بیدار شدن هم یکهو دوباره از ۵ شروع نکن ، روزی یک ربع الی نیم ساعت زودبیدار بشی نسبت به دیروز کافیه، چون خواب کافی خیلی خیلی مهمه توی بازده

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱
بعد بنظرتون کنارش یازدهم هم پیشخوانی کنم؟  برا هرروز پنج پارت درسی نوشتم و میتونم یه پارت اضاف ...

اولویتت دهم باشه، خوندن و مرور و تست زدن دهم برامون خیلی مهم تر از پیش خوانی یازدهمه، چون تو طول سال زمان کافی برای خوندن و تست زدن یازدهم داریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای تخصص زنان رتبه چند رقمی؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خب اولین اشتباهت برنامه ای که ریختی زیادی آرمانیه! وقتی اول راهی و تازه شروع کردی نه انتظار ساعت مط ...

خیلیییییی ممنونم از راهنماییتون

نه قبلا هم میخوندم در طول سال روزهای مدرسه ۸ساعت میخوندم و پنجشنبه جمعه هم۱۲_۱۳ساعت و چهارشنبه هم بعد مدرسه استراحت میکردم و ورودی دهم هم که بودم میخوندم و اون موقع هم با ساعت مطالعه بالا و قبل اونم برا نمونه و تیزهوشان بازم زیاد میخوندم یعنی منظورم اینه مشکلی با ساعت مطالعه بالا ندارم 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
بله عزیزم

ببخشید به نظر شما کسی که از کلاس هشتم داره برای المپیاد می خونه و الان داره میره کلاس نهم روزی چند ساعت درس بخونه بهتره ؟

و اینکه من کتاب های ریاضی ، علوم ،فارسی و زبان نهم رو پیشخوان کردم نیازی هست کتاب های دیگه رو هم پیشخوان کنم ؟

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
اولویتت دهم باشه، خوندن و مرور و تست زدن دهم برامون خیلی مهم تر از پیش خوانی یازدهمه، چون تو طول سال ...

اها پس همون فقط دهمو میخونم واقعا مرسی ازتون

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
پزشک هستین؟

نه فقط سوالم اینه برای اینکه در نهایت به تخصص زنان و زایمان رسید رتبه چند رقمی میخواد برای کنکور

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خیلیییییی ممنونم از راهنماییتون  نه قبلا هم میخوندم در طول سال روزهای مدرسه ۸ساعت میخوندم و پن ...

اگر ساعت مطالعت بالاس مشکلی نداره میتونی ادامه بدی 

ولی یادت باشه انقدری خودت رو خسته نکنی که سال دیگه اصل کاریو ول کنی و بگی خسته شدم 

آهسته و پیوسته برو جلو که موفق میشی دختر با اراده😍

ببخشید به نظر شما کسی که از کلاس هشتم داره برای المپیاد می خونه و الان داره میره کلاس نهم روزی چند س ...

در طول سال وقت کافی برای خوندن نهم داری مطمئن باش و راجع بهش نگران نباش 

بیشتر وقتتو بذار برای المپیاد که خیلی میتونه تو آینده کمکت کنه 😍

در طول سال وقت کافی برای خوندن نهم داری مطمئن باش و راجع بهش نگران نباش  بیشتر وقتتو بذار برای ...

خیلی ممنون 

فقط یک سوال دیگه استادم میگه برای نمونه و تیزهوشان درس نخون ارزش نداره فقط تمرکزت رو بزار روی المپیاد نظر شما چیه 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
نه فقط سوالم اینه برای اینکه در نهایت به تخصص زنان و زایمان رسید رتبه چند رقمی میخواد برای کنکور

برای تخصص 

اول باید پزشک عمومی بشید ، ۷ سال درس بخونید و دکترای پزشکی عمومی بگیرین که رتبه مورد نیازش برای کنکور حدودا زیر ۴ هزار هست ، بعد از تموم شدن تحصیل ۲ سال طرح اجباری داره ، بعدش میتونین اقدام کنید برای تخصص که اونم کنکور جدا داره و من ازش اطلاعی ندارم 

برای تخصص  اول باید پزشک عمومی بشید ، ۷ سال درس بخونید و دکترای پزشکی عمومی بگیرین که رتبه مور ...

ممنون از لطفتون