2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ برای بچه انگار داستان تخیلی چرتی داره برای بچه که نظرش جلب بشه بخونی شانسی یکی یه کتاب مینویسه ...

نه عزیزم برای بچها نیست 

یه جمله‌های خیلی سنگین و مفهومی توش داره که اصلا واسه بچها قابل درک نیست

ولی خب حق با شماست اونقدر که معروف شده شاهکار نیست واقعا ولی قشنگه 

من چند بار خوندمش 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
یعنی من عحیب نیستم خدارو شکر فکر میکردم اولین نفری هستم که خوشم نیومد 

اره تاپیک منم چند نفر گفتن هیچی متوجه نشدن 

من خودمم ۲ بار خوندم کتابو قصد دارم یبار دیگه بخونم شاید یه چیزی فهمیدم😑

کلا بنظرم کتابایی که خیلیییییی معروف میشن وقتی ادم میخونه اونقدرم چیز خاصی نیستن

اره اون توقعی که ادم ازش داره نبست کتابای خیلی بهتری از این خوندم که معروفم نیستن 

چند سالته ؟ ببین هر کتابی مال یه سنی هستش این کتاب برای گروه سنی خودش جذابه و خیلی قشنگه در غیر اینص ...

۲۴ سالمه هرجا پرسیدم گفتن که برای همه سنین پر جون کوچیک بزرگ 

باید با دل و جان و چندبار بخونیش که معناشو بفهمی...مثلا یه تیکه فوق العاده اش که هنوز یادمه این بود: ...

ببین فقط این یه تیکه اش اونم چون همه جا پخش شد معروف شد ۳ بار خوندم با حوصله 

یا مثلا جایی که شازده کوچولو معنی اهلی کردن(ایجاد علاقه کردنو) میفهمه و میگه گمان کنم گلی که در سیاره ام دارم مرا اهلی کرده باشد...بعد میره به تماشای بقیه گل ها که شبیه گل خودش بودن...

بهشون میگه : شما سر سوزنی به گل من نمی مانید..نه کسی شما را اهلی کرده و نه شما کسی را...(((( خوشگلید اما خالی هستید، برایتان نمی شود مُرد)))

گل ها حسابی از رو رفتند...🌱🌱

خیلی قشنگ و جالب عشق و علاقه واقعی و دلتنگی رو توصیف میکنه در قالب یه داستان ظاهرا کودکانه

نه عزیزم برای بچها نیست  یه جمله‌های خیلی سنگین و مفهومی توش داره که اصلا واسه بچها قابل درک ن ...

انگاری از یه لباسی خیلی تعریف کنن خیلی خوشگله خیلی تمیزه دوختن خیلی اله بله ادم انتظارش میره بالا متاسفانه منم اینجور بودم خورد تو ذوقم مثلا قسمتای اول که سیاره هارو طی میکرد میگفت معروف شی برای چی پولدار شی برای چی 

یا اینجور چیزا رو