خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
مرغ بالای دو کیلو نگیر همش هورمونه..حتما مرغای سنگین میگیرید یا اینکه مرغ مادرن وگرنه مرغ چی داره ک ...
نه درشت که نیستن.اما امروز ده که گذاشتم تا ۱۱ونیم سفت بود گذاشتم یه ربع زودپز و بهد تا ۱۲ونیم کم بود زیرش باز شوهرم گفت سفته.از کجا میشه فهمید مرغ تخم گذاره که نخریم
وای من امروز بعد دوساعت نپخته دیگه یه ربع گذاشتم زودپز تازه بازم سفت بود
عزیزم مرغ تخم گذاره صدرصد مرغت
من مرغ هام ۴۰ دقیقه ایی بدون زودپز توی قابلمه نرم نرم میشه سریع میپزه
این مرغ های ماشینی که جونی ندارن
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤