2789
اره رفتم.. کیست ریز هم حتی ندارم..هرماه نمیتونم مرتب اقدام باشم ولی بوده ماه هایی ک هفته تخمک گذاری ...

استرس نداشته باش

انشالله خیلی زود دامنت سبز شه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸ یا ۹ هفته برو شبی یدونه یدو فولیک حتما بخور برا رشد جنین خیلی واجبه و حیاتیه

ممیگم ببخشید  شما یبوست ندارین؟ من یدوفولیک میخورم یبوست میشم نمیدونم چیکار کنم واقعا 

خدایا شکرت🙏🏽

اها بسلامتی عزیزم  ... من هفته ششم هستم هنوز واسه قلبش نرفتم نمیدونم کی باید برم ک مطمن باشم تش ...

هفته ۸ بری خوبه

ولی هر شب فولیک اسید و ویتامین دی ۱۰۰۰ بخور

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

شما میگفتی شوهرم ازم طلاق میخواد 

رابطتون خوب شد؟

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

ممیگم ببخشید  شما یبوست ندارین؟ من یدوفولیک میخورم یبوست میشم نمیدونم چیکار کنم واقعا

ایرانی بدرد نمیخوره

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

چرا خیلی نه تنها با یدو فولیک بلکه دمیترون واسه ویار میخورم داغونم 

ولی یه شربت‌های دکتر داده میخورم باید آب زیاد بخوری و شربت چهار تخم هرچی که برا یبوست خوبه

چرا خیلی نه تنها با یدو فولیک بلکه دمیترون واسه ویار میخورم داغونم  ولی یه شربت‌های دکتر داده ...

خـواهر من دمیترون نمیخورم بایدوفولیک داغونم چ برسه ب دمیترون دیگ بعدم من از طب ستنی پرسیدم واسع خاکشیر و بارهنگ و... این چیزا ک بخورم توصیه نکردن شما هم نحور گفت خوب نیس

خدایا شکرت🙏🏽

عزیز ویتامین دی رو دکتر ننوشت واسم ولی یدوفولیک و دمیترون نوشته

پس‌خداروشکر ویتامین دی شما خوبه

آخه اطرافیان من هرکی باردار می‌شده اوایل ویتامین دی می‌خورده

واسه من که ۱۱ بوده😔الان هفته ۱۶ هستم ویتامین دی تازه شده ۲۲