2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین ۴۰ تا ۶۵ عزیزم

منم افتاده تو سرم، امروز رفتم برای هفته دیگه سه شنبه جهت مشاوره وقت گرفتم. مال منم یه سایز نرمال داشت، ۴۵ میلیون برام خرج نمیتراشید. حالا من کف قیمت که تو اینترنت دیدم رو گفتم، به من برسه میگن مال شما بالای ۷۰ میلیون خرجشه!🤣🤣🤣🤣

والا بخدا، شانس ندارم که.

خیلی دلم میخواد انجام بدم.

توروخدا هرکی داره، کفران نعمت نکنه، شماها حدود ۵۰ میلیون از ماها جلوترید.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
آره منم واااااقعا رو اعتماد به نفسم تاثیر داره پیش کدوم دکتر عزیزم؟

من رشت هستم، خانم دکتر نبات زاده رو انتخاب کردم، البته منظورم از انتخاب، رفتن پیشش و مشاوره هست، بالاخره نشون دادن به یه خانم راحت تره🤣🤣🤣🤣🤣

ببینم معاینه و مشاوره اش چجوریه، بعد خبر میدم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
یکی از اشناهام پیش دکتر ابوالفضل عباس زاده عمل پروتز سینه کرده خیلی راضی بوده 

سلام عزیزجانم

این آقای دکتر توی رشت هستن؟

من پیش دکتر نبات زاده رفتم، قیمت ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون رو گفتن، حالا گفتن اگه شانس بیاری پروتز با ارز نیمایی بهت‌ بدن. البته سونوگرافی و ماموگرافی نوشتن، الان دارم اونارو انجام میدم، که تحت هر شرایطی برام لازم هست. برای ۱۰ مهر نوبت مشاوره با آقای دکتر فدایی دارم، شاید قیمت پایینتری به من گفتن. یکی از آشناهامون اونجا انجام دادن، بسیار بسیار راضی بودن. خداکنه قیمت پایینتری بهم بگن، قیمت دکتر نبات زاده وحشتناک زیاده!

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792