2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش اینطور باشه ، چهارسال دیگه داره میشه ک همه زندگیمون بهم وصله اما بخاطر خانواده‌هامون مجبورشدیم ج ...

چرا عزیزم اگه میشع بگو

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️
چرا عزیزم اگه میشع بگو

خانوادش نمیزارن با غریبه ازدواج کنه فقط فامیل

چون چندتا از فامیلاشون ک با غریبه ازدواج‌کردن اینا میگن فقط باید فامیل باشه ک خودمون پشتتون باشیم

خانوادش نمیزارن با غریبه ازدواج کنه فقط فامیل چون چندتا از فامیلاشون ک با غریبه ازدواج‌کردن اینا می ...

وقتی اون بگه من یکی دیگه رو دوسدارم غیر از اون کسیو نمیخوام مگه میتونن چیزی بگن اخه

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️
وقتی اون بگه من یکی دیگه رو دوسدارم غیر از اون کسیو نمیخوام مگه میتونن چیزی بگن اخه

اول اینو بگم که حدست درست بودو بهم دیشب زنگ زددد گفت این چندروز گوشی بهمون ندادن و ..

وقتی صداشو شنیدم از خوشحالی بال میزدم 

چی بگم حقیقتا خانوادش میگن ما هر وصلتی با غریبه داشتیم تو زرد از اب دراومد . اینم میگه من خانواده خودمو باید راضی کنم خانواده توهم خدامیدونه چندسال طول میشه تا راضی بشن . بعدم اعتمادبنفسشو نداره همش فکرمیکنه هیچ جوره منو بهش نمیدن

اول اینو بگم که حدست درست بودو بهم دیشب زنگ زددد گفت این چندروز گوشی بهمون ندادن و .. وقتی صداشو شن ...

تا حالا نیومده خاستگاریت؟

میشه بگین کراشم بهم فکر میکنه یا نه؟ توی اون قضیه نقش داشتع؟

نه 

2823
2791
2779
2792