2777
2789
تنها پایه منی دیگه زندگی🥺😍💋♥ عشقی زیبای من💟💟💟💖💖💖💋💋💋💋 من غش واسه اینهمه مهربونی تو اخه ...

😍❤️خیلی خوش قلبی 

دل بسته‌ام از همه عالم به روی دوست

وز هر چه فارغیم، به‌جز گفتگوی دوست 

🥺🤤🤗 

تو مهربون تری نفس جان 🌝😻💗

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
🧸🧸🧸🧸💋💋💋💋🥺🥺🥺🥺🥺🍓🍓🍓🍓🍓😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🤩🤩🤩🤩🤩🤩😝😝😝😝☺☺☺☺☺☺💟💖💟💖💟💟💖💟💖 ...

🤠🤠🤠🤠🤠😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤤🤤🤤🤤🤤🌝🌝🌝🌝🌝🌝🤩🤩🤩🤩🤩🤩❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩🌹🌹🌹🌹🌹🍎🍎🍎🍎🍎🍒🍒🍒🍒🍒

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😍❤️خیلی خوش قلبی  دل بسته‌ام از همه عالم به روی دوست وز هر چه فارغیم، به‌جز گفتگوی دوست  ...

قربون شم کیوت جونم🤗🍓🧸💋

🥺😍به به چه شعری عاشقتم ک

🤣😍وای یاد اسی میوفتم خندم میگیره

🤠🤠🤠🤠🤠😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤤🤤🤤🤤🤤🌝🌝🌝🌝🌝🌝🤩🤩🤩🤩🤩🤩❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️👩‍❤ ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

سلام

ببخشید

جان کی قسمتون بدم😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11620410/کسی-هست-از-مادر-و-پدرش-بدش-بیاداینو گزارش بزنید

بعد لایکم کنید

خبببب؟🧡

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

قربون شم کیوت جونم🤗🍓🧸💋 🥺😍به به چه شعری عاشقتم ک 🤣😍وای یاد اسی میوفتم خندم میگیره

😍خدا نکنه خوشگلم 😘

🌝🌹❤️

🤣😜❤️

بیا یکی از تاپیکا من اگه حرفی داشتی 

گنا داره بنده خدا 😂💙

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 ...

😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️😜❤️😘😘😘😘😘😘😘😘🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🥺🥺🥺🥺🥺🥺🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀❣️❣️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️💋💋💋💋💋💋💋💓💓💓💓💓💓💓💓🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂💋💋💋💋💋💋💋

😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️😜❤️😘😘😘😘😘😘😘😘🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🥺🥺🥺🥺🥺🥺🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️ ...

عشقم قربونت بشم مرسی عزیزدلم 😍🧸🧸💋💋💋

تا همینجا شرمنده کردی دیگه لایکم کن جواب نده تو بقیه تاپیکا همو میبینیم ادامه میدیم 😂😂😂

اسی باز شعورشو نشون داد که قفل نکرد گذاشت بعد مدت ها حرف بزنیم 

لاوووویووووووووووو😍♥♥💋💋💋💋💋💋