2777
2789
عنوان

یکی از سایت همسریابی بهم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 33 پست

بگو چرا تا الان مجرد موندی؟

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۹۹ درصد فیکن من بودم انصراف دادم

شما چن سالته؟ من ۳۳ میترسم تو سایتای معروف مثل همدم و آدم و حوا برم ولی از تنهایی خسته شدم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
مطمعن باش ب خیلی های دیگه پیام داده    

من دوتا پیج داشتم همشون به هردو درخواست میدادن

اینجوری نیست که عاشق یه نفر بشن

میگن تیری تو تاریکی میزنیم گرفت گرفت

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

شما چن سالته؟ من ۳۳ میترسم تو سایتای معروف مثل همدم و آدم و حوا برم ولی از تنهایی خسته شدم 

۲۶

میگن همدم و آدم و حوا قابل اعتماده ولی من دیگه خوشم نیومد

حس میکنم از هزار نفر رد خوردن اومدن سمت من

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

چرا یه مرد خوب باید بره سایت همسریابی وقتی دست رو هر کس بزاره نه نمیشنوه خواهر رجوع کن به عقلت خواهشا🙄

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

من تو اون سایت فقط یبار طرفم انسان وتحصیل کرده از اب در اومد سریعم به خانوادش بود ولی نزدیک700کیلومتر از هم دور بودیم

بی نهایت پولدار ادم حسابی لکسوس زیر پاش بود 

ولی دو سه ایراد داست فاصله 

یبار ازدواج کرده بود دوتا بچه دوقلو داشت پیش مادرش بودن 

وتفاوت سنی18سال ازم بزرگتر بود 

خیلی با محبت و با شخصبت بود معاون مدیر کل یه استان بود

حتی زنگم زد به بابام بیان جلو بابام چون دوسداشت من زن خواهر زادش بشم قبول نکرد

چند سال گذشت ولی بعضی وقتا بهش فکر میکنم اگه سر میگرفت هم خوب بود هم تحمل دوری از خانوادمو نداشتم

من تو اون سایت فقط یبار طرفم انسان وتحصیل کرده از اب در اومد سریعم به خانوادش بود ولی نزدیک700کیلومت ...

الان ازدواج کردی ؟ کدوم سایت بود؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
2790
2778
2791
2779
2792