2777
2789
دقیقا عمل هم شانسیه.یکی از فامیلامون بینیش بزرگ بود حالا در کل به صورتش میومد چیزی نبود که بگی بینیش ...

منم ازهمین میترسم وگرنه عمل میکردم..چون الان بینی نه خوبه نه بد..مثلا بهضیاامیگن حالت چشمامون عوض شده.‌یابینی حدید اصلا بهشون نیومده

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا الکی و برای پز دادن عمل میکنن مشکل واقعا باید حاد باشه که عمل کنن

نه مثلا از ایدال گرایی میاد .ادم دوستداره قیافس بی نقص باشه

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
جدی  .شما کسی دیدین انجام داده باشه  خودمم میترسم والا. ولی دوسدارم یه کوچولو بینیم‌تغییر ...

ببین من تو اینستا دیدم  نتیجه آنزیم افتضاحه نوک بینی چال میشه میره تو، لک سفید میفته و اصلا به قول یکی از کاربرا علمی نیست 

من یه کاربر خاموش بودم که حالا روشن شده☺آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست👌
نه مثلا از ایدال گرایی میاد .ادم دوستداره قیافس بی نقص باشه

بعضیا اره
خودمم اینجورمممم
ولی بعضیا برای پز دادن دیدم اینکارو میکنن از خانواده اشون عقب نیفتن دیدم که میگممم

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂
من زدم ولی گفتن باید چند جلسه بیای که نرفتم ولی با یه جلسه هم کمی تغییر میکنی

جدی؟میتونی عکس قبل و بعد رو برام‌بفرستی ؟بینیتون متقارن  هست؟من یه ترسم‌اینه بعد از تزریق مثلا یه قسمت بیشتر لاغر بشه .دماغم نامتقارن بشه 

بعضیا الکی و برای پز دادن عمل میکنن مشکل واقعا باید حاد باشه که عمل کنن

این خانومه که میگم وزنش خیلی زیاد بود شاید ۱۱۰ اینا بود نمیدونم‌چطور. خودشو به یه مانکن تغییر داد میگفت رژیم‌گرفتم .کلا راجب رژیم و داروهاش چیزی نمیگفت .بعد که تقریبا شد۵۵ کیلو این حدودا.  اینبار بفکرش افتاد بره دماغشم عمل کنه. که کلا بد شد بهش نمیاد اون مدل بینی .همون بینی خودش خیلی بهش میومد

جدی؟میتونی عکس قبل و بعد رو برام‌بفرستی ؟بینیتون متقارن  هست؟من یه ترسم‌اینه بعد از تزریق مثلا ...

آره شرمنده عکس قبل که ندارم ولی دوبار زدم یه بار قبل عید یه جلسه یه بارم یه ماه پیش ولی واسه من مشکلی نداش ولی فک میکنم چون جلساتشو درس نرفتم برگشت داره

عین منی😑

بینی من نه قوز داره نه درازه فقط میخام یه ذره جمع بشه اگه یه کوچولو تغییر کنه باورکن مثل دماغ عملیا میشه .چون مدلش طوریه که ایرادی نداره که فقط با عمل اصلاح بشه .فقط یه ذره جمع میشد اوکی بود .

جدی؟میتونی عکس قبل و بعد رو برام‌بفرستی ؟بینیتون متقارن  هست؟من یه ترسم‌اینه بعد از تزریق مثلا ...

نه دیگه جای خوب برو اینجا یه خانم دکتره گف دو جلسه بیا جلسه ای 750 تضمینی میزنم ولی جاهای دیگه میگن 300 5 تا 6 جلسه لازمه 

نه دیگه جای خوب برو اینجا یه خانم دکتره گف دو جلسه بیا جلسه ای 750 تضمینی میزنم ولی جاهای دیگه میگن ...

منم یه جا زنگ‌زدم که کلا کارشو تعریف میکردن جلسه ای۶۵۰ بهم‌گفت .میگفت کلا سه چهار جلسه نیازه باید بیای.

آره شرمنده عکس قبل که ندارم ولی دوبار زدم یه بار قبل عید یه جلسه یه بارم یه ماه پیش ولی واسه من مشکل ...

حین تزریق درد نداره،؟؟قبلش بی حس میکنن؟ببخشید سوال میپرسم انقدر .