2777
2789
اونم بهت علاقه نشون داده؟! کاری کرده که بفهمی دوست داره

چون کنکور داشتم از عید تا الان ندیدمش بعدشم دیگه فرصتش پیش نیومده نمی‌دونم دقیق بنظر شما چی ؟

فقط بعضی وقتا دورادور به واسطه کنکورم یا رشته چت میکنیم 

چون کنکور داشتم از عید تا الان ندیدمش بعدشم دیگه فرصتش پیش نیومده نمی‌دونم دقیق بنظر شما چی ؟ فقط ب ...

ببین من فک نمیکنم حس خاصی بهت داشته باشه ازت خوشت میاد ولی دوست داشتن نه

بازم میگم اینا فقط ی حسه پس زیاد جدی نگیر 🦦

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراشم چجور ادمیه؟میاد خواستگاری.؟

نمیدونم عزیزم ✨

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
ببین من فک نمیکنم حس خاصی بهت داشته باشه ازت خوشت میاد ولی دوست داشتن نه بازم میگم اینا فقط ی حسه پ ...

حست میگه سال جدید اتفاقی که منتظرشم احتمالش زیاده بیوفته یا کم ؟

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
ببین من فک نمیکنم حس خاصی بهت داشته باشه ازت خوشت میاد ولی دوست داشتن نه بازم میگم اینا فقط ی حسه پ ...

خب بنظرتون کاری می‌تونم انجام بدم که در آینده اینجوری نباشه ؟

عصر یه نیم ساعتی تقریبا جایی بودم که مامان اونم بود 

مامانش منو چطور آدمی می‌دونه بنظرتون نظرش در مورد من چیه 

ببخشید مرسی 

ببخشید میشه درمورد کنکوری که دادم و اینکه امسال وارد دانشگاه میشم یا نه هم حستونو بگین

2790
2778
2791
2779
2792