2777
2789
عنوان

قرص گلوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چون من یک شخصو دیدم تاثیر دیده بود گفتم برای منم بکیره از 115اومده 85

اشباه نکن تو فقط کاهش وزنش دیدی از بیماری‌ وعوارض بعدیش که خبر نداری 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
من واقعا خسته شدم انقد اشتهام زیاده گریه میکنم از بس دلم غذا میخواد ولی نمیتونم بخورم مجبورشدم بخورم ...

بخاطر طبع بدنته سردی داری تاپیک اخرم تجربه کاهش وزنمو گفتم دوست داشتی ی سر بزن با چندتا کار ساده بدون هزینه پنجاه کیلو کم کردم ،ولی دوهفته این قرص لعنتی رو مصرف کردم فقط ی معده درد و تنگی نفس ب علاوه ی وسواس بیخود یادگارگذاشت برام، بعد س سال هنوز خوب نشدم 

اره ممکنه چون میل ب مایعات شدید میشه ،و نمیتونی ی جا بند بشی دوست داری مدام بپر بپر کنی سردرد و بیخوابی هم تا س روز داره 

بخاطر طبع بدنته سردی داری تاپیک اخرم تجربه کاهش وزنمو گفتم دوست داشتی ی سر بزن با چندتا کار ساده بدو ...

عزیزم من دیدم تاپیکتو ولی مشکل من اینکه خیلی بد خوراکم منظورم همین شویدو زنجبیل و اینا میحورم بالا میارم اصلا 😪😪😪

عزیزم من دیدم تاپیکتو ولی مشکل من اینکه خیلی بد خوراکم منظورم همین شویدو زنجبیل و اینا میحورم بالا م ...

عزیزم عسل و سیاه دونه ناشتا بخور 

تا طبعتو اصلاح نکنی لاغر نمیشی 

کالری شماری هم عالیه 

عزیزم عسل و سیاه دونه ناشتا بخور  تا طبعتو اصلاح نکنی لاغر نمیشی  کالری شماری هم عالیه&n ...

اره باکالری شماری تو 40روز 6کیلو کنم کردم عسل بدم میاد همون سیاه دونه رو با اب بخورم خوب میشه؟؟ 

اره باکالری شماری تو 40روز 6کیلو کنم کردم عسل بدم میاد همون سیاه دونه رو با اب بخورم خوب میشه؟؟  ...

افرین عالیه⁦❤️⁩

نه با عسل باید بخوری دوسین بهش میگن مثلا اگ ی قاشق غذاخوری سیاهدونه خوردی دوتا قاشق عسل باید بخوری 

یک لیتراز اونموقعه خوردم شما تاثیردیدی اون الفا رو خوردی عزیزم؟ 

آره عزیزم با آلفا ۹ کیلو تو ۴۰ روز کم کردم خوردم به ماه رمضون یه کیلو برگشت داشتم الان یه بسته دیگه گرفتم یه روز درمیون میخورم تو پریودی هم نمی‌خورم اشتهام کم شده ۱۸ تا قرص خورم ۴ تا کم کردم