2777
2789
عنوان

لباس مشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 41 پست
هیئت بله،دسته ته تهران،خیابونا راه بری هست،دهه به دهه هیئتا و حتی خونه ها،برنامه شونو با بنر یا ...

روضه اره میدونم بعضی جاها تو خونه ها

ولی دسته نه 

اینجا تا دهه اول بود فقط 🥺

دلم میگیره خدایااا

عزیزم شما میری؟ کجاها؟ 

التماس دعااا

همه چی دلیه بایدی وجود نداره پوشیدن مشکی مکروهه حتی برای امام حسین شب تاسوعا پوشیدم تا شب شمام غری ...

پوشیدن مشکی مکروهه اما ن برای امام حسین 

حتی نماز با لباس مشکی هم مکروهه اما نماز ظهر عاشورا با لباس مشکی ثواب داره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۱۰ روز بعد از اربعین،تقریبا....۲۸ صفر😐

یعنی هیئت ها همین الانشم هر شب مراسم دارن ؟ همه هیئت ها مراسم میگیرن؟ من میخوام بدونم کدومش درسته آخه طرف ما شنیدم فلان حسینه تا سه روز بعد عاشورا مراسم دارن

🤍
نه عزیز. منم نگفتم شما بی احترامی کردی. نظرم کلی و در جواب اون خانوم بود. اگه ناراحت شدی عذرخواهم

شما جواب منو دادید که گفتم کراهت داره

اگه مطالعه نداشتم چیزی نمیگفتم مطمئن باشید

دلم ازتون گرفت 

منی که دیروز برا شب ۷ امام حسین نذر شعله زرد داشتم و اینجا تاپیک زدم و برا دوستای مجازیم دعا کردم و ازشون دعا خواستم

تند روی هیچ جا خوب نیست

قضاوت ازون بدتره

شما جواب منو دادید که گفتم کراهت داره اگه مطالعه نداشتم چیزی نمیگفتم مطمئن باشید دلم ازتون گرفت&nb ...

دوست مجازی عزیز. من جواب اون خانوم رو دادم. جواب من به شما چیز دیگه ای بود. مشکی فقط تو بعضی چیزها کراهت داره و تو بعضی چیز ها نداره. 

پیشنهاد میدم متن زیر رو بخونید. ان شاء الله خدا نذر تون هم قبول کنه. 

1
✳️《 احکام

❓پرسش: حکم لباس مشکی در دو ماه محرم وصفر چیست؟ مستحب است یا مکروه ؟

پاسخ: کار شایسته و پسندیده ای است و کراهت آن ثابت نیست.
( آیت الله سیستانی)

⬅️نکته:
مردم در طول سال انواع حرامها را انجام می دهند؛ وقتی نوبت به پوشیدن لباس سیاه برای امام حسین علیه السلام میشود ؛ آنقدر مقدس می شوند که می خواهند حتی مکروه انجام ندهندو لذا این شبهه را وارد می کنند که مشکی پوشیدن کراهت داره😳
رنگ مشکی در عزای معصومین علیهم السلام ...خاصا اباعبدالله علیه السلام نماد تشیع و نماد «محبت و مودت» است.
متاسفانه ما مردم دین را علمی یاد نگرفته ایم و فقط از زبان این و آن شنیده ایم.
لباس مشکی همیشه مکروه نیست مثلا پوشیدن لباس مشکی در عبا...عمامه...چادر...به هنگام نماز مکروه نیست...گذشته از اینها....آخه گاهی کسانی این حرفها را می زنند که اصلا پایبندی و تقیدی به حرام و حلال الهی در زندگی شان ندارند ....اما نمی دانم چرا وقتی پای مشکی پوشیدن برای ابراز مودت به امام حسین که پیش میاد یاد حلال و حرام وحتی ترک مکروهات می افتند؛ عجیب نیست؟!!!😳

⬅️ مشکی پوشیدن در ایام شهادت اباعبدالله علیه السلام یک نماد و علامته برای نشان دادن محبت به اهلبیت.
👈یعنی ما با پوشیدن این لباس می خواهیم بگیم...محب اهلبیت و پیرو ایشانیم....می خواهیم نشون بدیم در حزن شما محزونیم.....

⛔️اما نکنه با لباس مشکی کاری بکنیم که برای چهره دین و آبروی اباعبدالله علیه السلام زشت باشه....⚠️
حفظ آبروی اهلبیت برای کسی که نمادی از محبت رو داره در ظاهرخودش به نمایش میگذاره و  نشون میده از همه چیز مهمتره و اگه خدای نکرده خطایی انجام بده...زشتی و گناهش بزرگتر و مخرب تره.....پس مراقب باشیم.

⬅️.البته مشکی پوشیدن در دو ماه محرم و صفر به صورت مداوم بستگی به شرائط سنی و زندگی و روحیات فرد داره....
اگه شرائط فرد طوریه که وظیفه اش برمبنای عقل و شرع مشکی پوشیدن مداوم نیست...می تونه خالصا لوجه الله و به نیت ابراز مودت....
به هنگام خروج از منزل و ظاهر شدن نزد مردم مشکی بپوشه.... البته فقط به نیت تقویت و ترویج محبت اهلبیت و نه خدای نکرده ریا ....

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
چیشده عزیزمم؟؟  چرا همیشه بحث و دعوا هس هر کسی اعتقادی داره ما دوس داریم میپوشیم مشکی ت ...

من جواب شمارو دادم که اگه خودشون بخوان کراهت نداره. 

دوست دیگه به دلش گرفته. من کلی گفتم

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
من جواب شمارو دادم که اگه خودشون بخوان کراهت نداره.  دوست دیگه به دلش گرفته. من کلی گفتم

بله درسته ما داشتیم با هم حرف میزنیم 

ب کاربری چیزی نگفتیم دلیلی نداره کسی ناراحت شه 

خودتو اذیت نکن عزیزم

تو این ماه عزیز برای منم دعا کن مهربون❤️🥺