2777
2789
پردیس یکی دیگ داره تو مدل همین یکممم سبزه خیلی قشنگتره

پیراهنیش اتمام سفارش شده 

شلواری دوست ندارم البته شلواری ها کلا ۱۱ اینا هست ولی چون کت هاشون کوتاهه من نمیپسندم 

طراحیش عالیهههه

ولی جنس پارچش بد به نظر میاد. انگار تو تن قشنگ واینمیسته

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیراهنیش اتمام سفارش شده  شلواری دوست ندارم البته شلواری ها کلا ۱۱ اینا هست ولی چون کت هاشون ک ...

ن مث همین پیرهنیه ها

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
میگم که اتمام سفارش هست نمیشه دیگه سفارش داد ازش 

اها متوجه نشدم 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
البته من کلا قیمت مانتو هام رو‌پایه ۳ بوده تقریبا هنوز رو ۸ نپریدم یکم به نظرم گرون اومد از طرفی دوس ...

هشت تومنو بده طلابخر این چند وقت دیگه کهنه میشی باید بندازی دور 

لینک میزاری من ندیدم عکس رو خیلی کنجکاو شدم ببینم چه شکلیه 😐

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
فقط همین موجود باقی مونده البته که اون سبزه خیلی قشنگ تر بود 

فک میکنم شاید ظریف کاریش با دست باهش برا همین گرونه ، بنظر من ارزششو ندارع ،بازم نمیدونم شما در چه سطحی هسین ، رو دلت نذار اگ خیلی میخاییس