قراره از فردا مدیرت کنیم مخارجمونو خونه داریم و ماشین داریم، بنظرتون خرج یکماه خونمون چقد میشه من و شوهرم ونی نی چهار ماهه ، تا الان خیلی لاکچری زندگی کردیم هر دو وعده پختنی و لباس و تفریح و... خلاصه میخوایم تا عید پس انداز کنیم از فردا مدیریت خرج با منه میخوام کم نیارم شماها با ماهی چقد زندگی میکنید
خیلی ولخرجه عزیزم شاید اینکار باعث بشه کمتر خرج مامانو خواهراش کنه خواهراش متاهل هرروز با بچه هاشون پیش مادرشونن و کل خرج مامانش با ماست در کل خرجشون با ماست و برای خودشون خونه و طلا و ... خریدن منم تصمیم گرفتم یکم کمتر کنم این مخارجو چون مادر پدرش خودشون حقوق دارن ولی اینقد نوه و دختراش میان کم میارن
خیلی ولخرجه عزیزم شاید اینکار باعث بشه کمتر خرج مامانو خواهراش کنه خواهراش متاهل هرروز با بچه هاشون ...
توروخدا ناشکرنباش خداروشکرکن شوهرت دست ودلبازه یه سرتاپیک منم بزن قدزشوهرت وبیشتربدون
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
توروخدا ناشکرنباش خداروشکرکن شوهرت دست ودلبازه یه سرتاپیک منم بزن قدزشوهرت وبیشتربدون
فدات منم خیلی مشکلات دارم عزیزم صد برابر من برا خانوادس خرج میکنه من یچی بخوام الکی میگ یادم رفت ولی مادرش بخواد صدبرابرشو میاره طبقه پایینمون مادرشوهرمه
فدات منم خیلی مشکلات دارم عزیزم صد برابر من برا خانوادس خرج میکنه من یچی بخوام الکی میگ یادم رفت و ...
خدانکنه عزیزم همون دیگه منم طبقه بالای خونه ی مادرشوهرمم این موجودات روانی به ایم مادرشوهربایدبه طریقی اذیت کنند
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭