2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره بخاطر باباش. بیاید ببینید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 83 پست
واقعا بچه بزرگ کن بده تحویل یکی دو روز خونش راحت نده ای خدا چ دنیای بی رحمی

خودش خونه داره باباش چرا خونه من بریزن بپاشن ابم قطع همش ظرفا کثیف تشت تشت کنار اشپزخونه... 

خواهرشم ک هیچی نگم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه راهنمایی بهت بکنم هر چقدر به دیگران و به شوهرت خدمت کنی ولی نسنجیده یه حرفی بزنی، همه کارهای خوبت را خراب کردی و خودت را از چشم انداختی. 

نباید زنگ میزدی خواهرش ، این همه خوبی کردی ولی با این کار، خرابش کردی، با شوهرت صحبت می کردی یا یه مدت می رفتی خونه پدرت به بهانه بی آبی یا هر چی، اونجا استراحت میکردی بالاخره میرفتن دیگه.

من یه راهنمایی بهت بکنم هر چقدر به دیگران و به شوهرت خدمت کنی ولی نسنجیده یه حرفی بزنی، همه کارهای خ ...

میرفت خونه پدرش وخونه خودشو میداد به اونا در حالی که اونا خودشون خونه دارن؟؟؟ 

خنده داره

یاشاسین آذربایجان💓✌

الان فهمیدم دلیل اینهمه طلاق چی چیزایی هس ک بیشتر خود زن مقصره

بلخشید ولی میتونید تو خونه ای ک کنار اپزخونه چندتا تش ظرف کثیف هیت با سه تا ادم ک نمیفهمن حال شمارو زندگی کنید؟ 

با شپش و رشک ک رو پتو هاشون دیدید؟ 

بعد رفتنشون همهههه رو دقیقققق ریز ب ریزززز تمیز کنی و هیچییییی نگی بخدا هیچی نگفتم 

بعد دوباره برگشتم خونم دیدم اورده پدرشو 

اون موقع ک خستگی کارهام روی دوشم بود حالم بد دش دیگه

بزار ناراحت باشه بعدا میفهمه کلفتش نیستی چه توقعا دارن از فردا فقط بگو کمر دردم 

بخدا پاهام نابود شد 2 تا تشک 

5 تا بالشت ک با پنبه های توش شستم 

سه تا پتو 

و کلی چیزای دیگه... 😔

بلخشید ولی میتونید تو خونه ای ک کنار اپزخونه چندتا تش ظرف کثیف هیت با سه تا ادم ک نمیفهمن حال شمارو ...

اره الان خودشون جای شما بودن اینجا فریاد وامصیبتا سرداده بودن الان اینجا شدن ادم خوبه و فرشته

یاشاسین آذربایجان💓✌

بلخشید ولی میتونید تو خونه ای ک کنار اپزخونه چندتا تش ظرف کثیف هیت با سه تا ادم ک نمیفهمن حال شمارو ...

خوب کاری کردی من جای تو بودم ملافه و رو بالشتی که باباش روش خوابیده مینداختم دور میگفتم پر شپش و کک بود غیر قابل مصرف

من بازم حاظر بودم براش غذا بپزم بفرستم ولی تو خونم نیاد... 

وقتی اومد بعد ک رفت دیگه برگشتش چیبود😭😭😭😭

اونهمه تمیز کاریم الکی 

دوباره فردا باید دهن خودمو صااف کنم تمیز کنم 

من یه راهنمایی بهت بکنم هر چقدر به دیگران و به شوهرت خدمت کنی ولی نسنجیده یه حرفی بزنی، همه کارهای خ ...

حالم بد شد وقتی دیدم انقد زحمت کشیدم خرابش کردن بخدا اون موقع سیمای مخم قاطی کرد 

نمیدونستم چیکار کنم🥲

فقط میخاستم حرصمو رو یکی خالی کنم 

مادرش ک گفتم مریضه 

ب خواهرش زنگ زدم

میرفت خونه پدرش وخونه خودشو میداد به اونا در حالی که اونا خودشون خونه دارن؟؟؟  خنده داره

اگه پدر یا مادر خودت مریض باشه بیاد یک هفته خونه شما بمونه می گی خودش خونه داره چرا نمیره خونه خودش؟! بعد هم حرف من اینه میگم حالا درست یا نادرست شوهرش خواسته محبت کنه به پدرش آورده ، این خانم این همه زحمت کشیده ولی با یه حرف و تلفن خرابش کرده.