ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه بلاگره هست شوهرش تو امازاده جارو میزد الان چهار پنجتا خونه گرفته برای شوهرش طلافروشی زد تازگیم سفرهای خارجی میرن 😑
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چون خانوادشون اصلا شکل یه خانواده نیست ، مرداشون به خاطر پولای هنگفتی که زناشون درمیارن مجبورا سکوت کنن و نقش مترسک رو تو مسخره بازیای همسراشون داشته باشن تا با ساختن حاشیه و نشون دادن عشقای الکیشون پول دربیارن ، مرد و زنی که همدیگه رو دوس داشته باشن و خانواده درست و حسابی باشه هیچ وقت این مدت طولانی دور از هم نمیمونن برا گردش و تفریح ، برای من غیر قابل باوره که تو خانواده خوب و خوشبختی باشی ولی هر کسی سرش به کار خودش باشه و هر کاری که میخواد بکنن
همسر من مشاور خانوادست میگه هر کی نمایشش بیشتر رابطه ش داغون تر این و خودم به عینه از ...
دقیقا ، یک جوری دم از عشق میزد یکی از بلاگرا و سفرای جورباجور و دور روز شوهرم نیست حالم خرابه و گریه و زاری اخر سرم که گفتن پسره یکساله داره خیانت میکنه و این در همون حین که میدونست قصه عشقشو جار میزد