2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگه دوس داری برو دکتر تعیین جنسیت صد در صد در میاد 

رفتم بهم برنامه غذایی داده و تاکید کرده روز تخمک گذاری باشه و قبلش شستشو با محلول آب و جوش شیرین ..شما همینجوری اقدام کردی یا تعیین جنسیت رفتی؟

رفتم بهم برنامه غذایی داده و تاکید کرده روز تخمک گذاری باشه و قبلش شستشو با محلول آب و جوش شیرین ..ش ...

والا من عید بود بعد مهمون نداشتیم اون قدر هم خونه موز بود هم پسته اینا منم هی به این شیر موز با بادوم و پسته و گردو دادم نه که از قصد میخواستم خراب نشه نعمت خدا 🤣🤣

بعد من قصد بارداری نداشتم قرص اورژانسی مصرف کردم اما میگه خدا بخواد نگه داره هیچی نمیشه برای من دقیقا همون جوری شد خدا نگهش داشته چون من اصلا احتمال بارداری نمیدادم زعفران اینا اضافه میومد می ریختم تو چایی میخوردم خدا خودش نگه داشته انشالله سالم به دنیا بیاد برای من جنسیت مهم نبود 

والا من عید بود بعد مهمون نداشتیم اون قدر هم خونه موز بود هم پسته اینا منم هی به این شیر موز با بادو ...

چ جاااالب😂😂👌❤️آره عزيزم هرچي خدا بخواد همون ميشه ان شاءالله صحيح و سالم به دنيا بياد و عاقبت به خير بشه 😘❤️

2828
2791
2779
2792