2821
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 107 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله عزیزم

شما مامایی؟؟

قرصی چیزی لازم نیست بخورم؟؟

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
ن متاسفانه دارم سعی میکنم که بشه 

باشه عزیزم، بذار ان شاءالله که اگر خیره مال شما هم مثبته😍

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
اوکی پس دوهفته دیگه برم ازمایش هفته بعدشم برم سونوگرافی درسته؟؟

چرااا اینقدر دیر 

معمولا بیبی چک مثبت میشه میرن ازمایش که خیالسون راحت بشه از باردار بودن 

بعد هفته ۸یا ۹ میرن سونو گرافی 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها الان یدونه دیگ زدم سریع اینطوری شد میمونه صورتی میشه 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
خوش ب حالت من ک موندم چی شد.نمیشه بفرستم و نمیدونم ک چیکار کنم

عزیزم از بچه هایی که عکس گذاشتن، بپرس دقیقا چیکار کردن، تو هم همون کار رو بکن.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
عکس ک‌هرکار کردم نشد آپلود.ولی ببین از همون جایی ک نوار شروع میشه دقیقا همون اولش قبلtاونجا خط افتاد ...

عزیزم خط اونجا قبول نیست مگراینکه خط سی هم جای خودش نباشه و بالاتر باشه. یکی دیگه بذار بنظرم 

کجاش

میری سایتی که گذاشتم

میزنی رو گزینه اپلود انتخاب از فایلها میزنی و عکسو انتخاب میکنی

پایین زده بارگزاری یاهمچین چیزی

اونو میزنی و پایینش بارگزاریو میزنی بعد چند لحظه کادرش پرشد و۱۰۰درصد شد تو کادر عکس لینک میده و بغلش زده کپی

روی اون کپی میزنی لینک خودکار کپی میشه و میزاری اینجا

امیدوارم موفق بشی

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.