2821
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 107 پست
سلام عزیزم  اگه اقدام نداشتید بعد از سقط مثبت نشون میده  اما اگه اقدام داشتید مبارکه

بعد سقط سونو دادم بقایا نداشتم پریود هم شدم وقتش. دوبار رابطه محافظت نشده داشتم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اخه تازه سقط داشتم ی دوره پریود شدم فقط.. کاش کاذب نباشه 🥺

نه میشه عزیزم، مشکلی هم نیست ان شاءالله بارداری خوبی داشته باشی. من و بقيه رو هم دعا کن از ته قلبت

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سقط کردی بتات صفر شده بود؟

اره سونو هم بقایا نداشتم وقتشم پریود شدم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
16909548584946554300906531714003.jpg

درست نیست لینکت

عکستو اپلود کن اپلودش تموم شد خودش لینک میزاره فقط اونو کپی کن و اینجا بزار

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
ببین ۵تیر روزاول پریودم بود الان ۱۲روز تاخیر افتاده کی برم ازمایش و سونو؟؟

تاریخ تقریبی زایمان : 1403/01/20

هفته بارداری شما : 5

از زمان بارداری شما 4 هفته و 2 گذشته است

نویسنده رمان همخونه شرقی و این بود زندگی کاربر سال۸۷نی نی سایت
نه میشه عزیزم، مشکلی هم نیست ان شاءالله بارداری خوبی داشته باشی. من و بقيه رو هم دعا کن از ته قلبت

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه و بچه سالم بده. توهم برام دعا کن باردار باشم و سالم باشه فقط

هیچی عزیزم، مثل بتاست، فقط علاوه بر مثبت و منفی بودن، عدد بتا رو هم نشون میده و دقیقتره

بدون نسخه انجام میدن؟؟

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
بعد سقط سونو دادم بقایا نداشتم پریود هم شدم وقتش. دوبار رابطه محافظت نشده داشتم

عزیزم اسید فولیک پنج میلی بخر بخور هر روز بارداریت بی خطر مامانی 

تاریخ تقریبی زایمان : 1403/01/20 هفته بارداری شما : 5 از زمان بارداری شما 4 هفته و 2 گذشته است

این چه برنامه ایه ؟

من لونا دارم ولی نمیدونم برای بارداریم هست یانه

عزیزم اسید فولیک پنج میلی بخر بخور هر روز بارداریت بی خطر مامانی 

D3هم بخورم؟ 

ببین ۵تیر روزاول پریودم بود الان ۱۲روز تاخیر افتاده کی برم ازمایش و سونو؟؟

عجله دارین برای ازمایش؟

شما وقتی  دکتر میرین انتظار دارین بگع برو سونو اما سونو زود رفتن هزینه اضافه اس 

چون خیلی وقتها قلب تشکیل نمیشه من هفت هفته تشکیل نشد  نه هفته اخرین مهلت بهترین زمان بود که مشخص سد

خانوماییکه بیبی چکاتون مثبت شده،چه علائمی دارید؟؟؟؟

من فقط گاهی کمر درد پریودی دارم 

ضعف هم دارم کمی