2821
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 107 پست
https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۷۳۰_۰۸۰۸۵۳_jmea.jpg طول کشید تا اپلود شد بعد تقریبا ۵دقه دوخط پررن ...

ایییی ننه 

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

مبارکههههههه😍😍😍🥰

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دوستان

ینی الان برم ازمایش بدم؟؟

تو ازمایش نشون میده چند هفته ست؟؟

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
ممنون دوستان ینی الان برم ازمایش بدم؟؟ تو ازمایش نشون میده چند هفته ست؟؟

بله برو آزمایش بده...نه هفتشو که آزمایش نشون نمیده،باید یکی دوهفته دیگه بری سونو بعد مشخص میشه چندهفته ای

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

مثبت مبارکه عزیزم منم تازه بی بی چکم مثبت شده

مبارک باشه برای شما هم

انشالله قسمت همه اوناییکه منتظرن علی الخصوص اسی عزیز

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

خانوما منم بزارم!؟ من دو ماه پیش سقط داشتم دیروز موعدم بود شب گذاشتم دو دیقه دیدم چیزی نبود گذاشتمش کنار اومدم دیدم اینطوری خط صورتی افتاده میومد پررنگ شد

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
بله برو آزمایش بده...نه هفتشو که آزمایش نشون نمیده،باید یکی دوهفته دیگه بری سونو بعد مشخص میشه چندهف ...

پس اگه صبر کنم مثلا ۳هفته دیگه مستقیم برم سونوگرافی بهتر نیست؟؟

ازمایش واحبه؟؟

ممنون دوستان ینی الان برم ازمایش بدم؟؟ تو ازمایش نشون میده چند هفته ست؟؟

تیتر بتا بده

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
تازه واردان بلد نیستم هرکاریم میکنم خود عکس لود نمیشه

اسی جان این سایتو برو عکستو اپلود کن لینکشو بزار اینجا

https://uupload.ir/

پس اگه صبر کنم مثلا ۳هفته دیگه مستقیم برم سونوگرافی بهتر نیست؟؟ ازمایش واحبه؟؟

بله آزمایش حتما باید بدید،با جواب آزمایشتون باید برید پیش دکتر خودش میگه کی بیا واسه سونو

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز