2777
2789
عنوان

ایده سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 37 پست
شمال/ شیراز / تبریز / اصفهان و کاشان  خب بستگی داره خودت کدوم سمت باشی سعی کردم به همه جا نزدی ...

مرسی از پیشنهادای خوبت

خودم دلم با تبریزه حقیقتا

چون نرفتم اون طرفا تاحالا

هوایی خوبه تبریز؟

لایک نکنید🙂‍↔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ماشین خیلی صفاش بیشتره شمال ولی اره هوایی هم میشه مثلا تو یکی از مرکز استان های شمال بیایین و ما ...

میدونی ما تاحالا با ماشینمون سفر دو نفره با همسرم نرفتیم

میترسه یکم انگار

میگه خراب بشه ماشین چیکار کنیم یا میگه خیلی خطرناکه🤦🏽‍♀️

لایک نکنید🙂‍↔️

مرسی از پیشنهادای خوبت خودم دلم با تبریزه حقیقتا چون نرفتم اون طرفا تاحالا هوایی خوبه تبریز؟

اره هوای تبریز خنکه ، من یک ماه پیش بودم هواش خوب بود  الان حتما یه کم گرم تر شده 

اردبیله درسته ؟ منم خیلییی دلم میخواد اون سمتا برم ولی راهش زمینی دوره و هوایی میترسم بریم لنگ بشیم ...

راستش خودم تا به حال نرفتم چون شنیدم خنکه پیشنهاد دادمش 😅

نزدیک گیلانه سرسبزم هست خودم شمالیم اگه خواستی بیای شمال سمت سیاهکل خیلی قشنگه طبیعت بکر ولی شعرای شمالی الان شلوغن 🥲

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
با ماشین خیلی صفاش بیشتره شمال ولی اره هوایی هم میشه مثلا تو یکی از مرکز استان های شمال بیایین و ما ...

کلاردشت چیا داره؟

هواش خوبه ؟

دو نفره خوش میگذره بنظرت؟

لایک نکنید🙂‍↔️

میدونی ما تاحالا با ماشینمون سفر دو نفره با همسرم نرفتیم میترسه یکم انگار میگه خراب بشه ماشین چیکا ...

ببین جدیدا ی ازاد راه تهران شمال زدن خیلی راحت میتونید از اونجا برید خطر جاده چالوسم نداره (البته فقط برای راه رفت)

ولی عزیزم بازم هر جور خودتون صلاح میدونید❤

اره هوای تبریز خنکه ، من یک ماه پیش بودم هواش خوب بود  الان حتما یه کم گرم تر شده

هممم

تبریز فکر کنم برای نصف تایرانیا ناشناختس

خود شهرش قشنگه یا شهرهای کوچولوی اطرافش ؟

جلفا و ارس و ...منظورمه

لایک نکنید🙂‍↔️

راستش خودم تا به حال نرفتم چون شنیدم خنکه پیشنهاد دادمش 😅 نزدیک گیلانه سرسبزم هست خودم شمالیم اگه ...

مرسی عزیزم

خیلی خوبه شمالی هستی واقعا هوای عالی طبیعت عالی

ته خوشبختیه

لایک نکنید🙂‍↔️

ببین جدیدا ی ازاد راه تهران شمال زدن خیلی راحت میتونید از اونجا برید خطر جاده چالوسم نداره (البته فق ...

خیلی ممنون

اره حتما رو این ازادراهی که گفتی تحقیق میکنم

مرسی کلی

لایک نکنید🙂‍↔️

هممم تبریز فکر کنم برای نصف تایرانیا ناشناختس خود شهرش قشنگه یا شهرهای کوچولوی اطرافش ؟ جلفا و ار ...

من چند روز خود تبریز بودم قشنگ بود تمیز بود دوسش داشتم 

توی گوگل جاهای دیدنیشو سرچ کن حتما ببین خوشت میاد