2777
2789
ممنوعه قفل کن هردو گروه تا صبح حرف بزنن نه اونی که اعتقاد داره میره ناخن میکاره نه اونی که مقید نی ...

کاری به اعتقادکسی ندارم و فقط میخوام هرکس نظرشو با دلیلش بگه دارم درموردش مینویسم میخوام نظرات مردمو بدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا کاشت ناخن هم ممنوعه؟🤔

اگه بحثش مذهبی بشه و دعوا بشه بین کاربرها بله ممنوعه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

الان دقیقا بعد یه مدت طولانی کاشتم ریمو کردم 

ناخنم نازک و کج و کوله شده🤣 

من دوستدارم چون ناخن مرتب و شیک و قشنگه مخصوصا وقتی تازه کاشت میزنی یا ترمیم می‌کنی اون موقع عاشق ناخنام میشم😂 ولی خب از اونجا ب بعد ک رنگش میپره یا می‌شکنه دیگه می‌ره رو مخم😶البته با ژلیش موافق ترم... ولی دگ بخاطر گیتار نمیتونم انجام بدم🥲🥲🥲

اگه بحثش مذهبی بشه و دعوا بشه بین کاربرها بله ممنوعه

عزیزم دیگه مذهبی وجود نداره سرش دعوابشه اوضاع جامعه مشخصه دیگه بعدم من گفتم بهتون دارم درموردش پینویسم فکرکنن که مصاحبه ست

چجوری باداشتن ناخن نماز میشه خوند؟

الان بگم همه میریزن سرم 

لطفن مخالفین ریپلای نکنن

من موقع غسل و وضو میگم به نیت جبیره

بنظرم اوکی هست

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
الان بگم همه میریزن سرم  لطفن مخالفین ریپلای نکنن من موقع غسل و وضو میگم به نیت جبیره بنظرم ...

نه گلم کسی حق نداره بریزه سرشما برام جالب بود پرسیدم.جبیره برای زخم روی یک قسمت بدن هست که آب نباید بخوره وضرر داره یعنی یه ضرری برای آدم باشه میتونه نیت جبیره بکنه درغیراینصورت جبیره ای درکارنیست ونماز و غسل صحیح نیست...همینکه نمازتو میخونی دمت گرم یعنی برات مهمه