2777
2789
عنوان

مخ زنی 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 25 پست
خب دیگه ادامه بحث به موضوعاتی که با توجه به شرایط وجود داره بستگی داره من که نمیتونم یه رمز بگم بزنی ...

نه منظورم اون نیس میگم چجوری میشه اون حاضر جوابیه رو تقویت کنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه منظورم اون نیس میگم چجوری میشه اون حاضر جوابیه رو تقویت کنی 

فکر کنم منظورت از حاضر جوابی همون لاس زدن باشه که خب اونم طبق شرایط و حرفایی که طرف مقابلت میزنه باید ببینی چی بگی که کمی شیطنت هم توش باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
 منظورت اینه بی پرده صحبت کنم ؟ جلوه بدی نداره ؟ 

نه اصلا

اتفاقا منظورم این دوپهلو صحبت کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه اصلا اتفاقا منظورم این دوپهلو صحبت کنی

اون دوپهلو صحبت کردنه رو دقیقا بلد نیستم خیلی رو صحبت میکنم چجوری باید دو پهلو صحبت کنم اصن خصوصیات دو پهلو صحبت کردن چیه؟ 

اون دوپهلو صحبت کردنه رو دقیقا بلد نیستم خیلی رو صحبت میکنم چجوری باید دو پهلو صحبت کنم اصن خصوصیات ...

واای اینجوری که نمیتونم بگم 

همون آرایه کنایه تو ادبیات که یه معنای دور داره یه معنای نزدیک که اون معنای دور میشه همون شیطنت کلامت

نمیشه که بیان اطلاعات رابطشونو بدن خجالت میکشن 🥴🥴

وا😂😐 دخترا که همه چیو رد و بدل میکنن بین همدیگه

والا ما بین دوستامون خجالت نداریم با پررویی میان از لاسی که زدن میگن :))

حالا شما بگید 😂

والا من که خودم سینگل بدبختم تو این وادیا هم نیستم اصن :))

ولی طبق اندوخته هام از دوستام، خو طرفی ک ریپلای میزنه قصدش لاسه فقط عادی البته یکم با شیطونی و خنده و شوخی جوابشو بده اون خودش هدایت میکنه. توی بحث لاس زدن نمیدونم دقیق ولی خب بصورت غیرمستقیم یا مستقیم خوب طرفو بگی میشه لاس

به هر بهونه ای کلا

اون دوپهلو صحبت کردنه رو دقیقا بلد نیستم خیلی رو صحبت میکنم چجوری باید دو پهلو صحبت کنم اصن خصوصیات ...

افریین

همه میگن یجوری رفتار کن که هم دردسترس نباشی هم طرف بتونه بیاد سمتت خب نمیشه که😐