2777
2789
عنوان

لبیک یا مهدی✋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 80 پست
سلام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج به اذن الله به حق خانم زینب (س) ...

ممنون خواهر عزیز

منم برا شما و دخترتون حمد میخونم 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

خوندم عزیزم  یااباعبدالله الحسین حاجت رواشی 💐💐💐

قبول باشه شیدا جانم 

الهی سلامت و پر روزی باشین🌹🌹

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی مهربونم😚🌹درپناه امام زمان باشی🙏🏻🌹

بزرگواری خواهر جون 😘💐

سلامت باشی همیشه 😘

عزیزم😍 لبیک یا مهدی❤ اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر💖

😘💐 

در پناه امام زمان باشی الهی

لبیک یامهدی عج❤️دلخوشی جانم سلام ببخشیددیراومدم  انتن نداشتم چندروزبیام  ممنون دوست باوفا ...

سلام به روی ماهتون خواهر جان 

این چه حرفیه دشمنتون شرمنده 

قربان شما خواهر مهربون♥️

زنده باشی عزیزم🌱♥️

این دعا هدیه به شما😍🌹😍🌹😍🌹

هر کس این دعا برای رفع مشکل را زیاد بخواند گرفتاری و مشکل او حل گشته و به حاجت خویش خواهد رسید:

بسم الله الرحمن الرحیم

أَنْتَ اللهُ الَّذی لاإله إلاّ أَنْتَ مُبدِئُ الخَلقِ و مُعیدُهُم و أَنْتَ اللهُ الَّذی لاإله إلاّ أَنْتَ مُدَبِّرُ الأُمورِ وَ باعِثُ مَن فِی
القُبُورِ و أَنْتَ اللهُ الَّذی لاإله إلاّ أَنْتَ القابِضُ الباسِطُ و أَنْتَ اللهُ الَّذی لاإله إلاّ أَنْتَ وارِثُ الأَرضِ و مَن عَلَیها
أَسأَلُکَ بِاِسمِکَ الَّذی إِذا دُعیتَ بِهِ أَجَبتَ وِ إِذا سُئِلْتَ بِهِ أَعْطَیْتَ و أَسأَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ أَهلِ بَیتِهِ و َبِحَقِّهُمُ
الَّذی أَوجَبْتَهُ عَلی نَفسِکَ أَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَن تَقضِیَ لی حاجَتی السَّاعَهَ السَّاعَهَ یا
سَیِّداهُ یا مَولاهُ یا غِیاثاهُ.أَسأَلُکَ بِکُلِّ اِسمٍ سَمَّیْتَهُ بِهِ نَفسَکَ وَاسْتَأثَرتَ بِهِ فی عِلمِ الغَیبِ عِندَکَ أَن تُصَلِّیَ
عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أََن تُعَجِّلَ خَلاصَنا مِن هذِهِ الشِّدَّهِ، یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ وَالاَبصارِ یا سَمیعَ الدُّعاءِ
إِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِرَحمَتِکَ یا أَرحَمَ الرّاحِمینَ

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
این دعا هدیه به شما😍🌹😍🌹😍🌹 هر کس این دعا برای رفع مشکل را زیاد بخواند گرفتاری و مشکل او حل گشت ...

ممنون مهربون 😍♥

منم براتون این الرکسی میخونم