2777
2789
اگه زیاد بلاکش کرده باشن  یا فعالیت کم باشه  یا خودش خیلی بلاک انفالو کرده باشه

فعالیتش اونطور ک من میدونم نزدیک ۲ ساله فعالیت نداشته لایک کردن پست و اینا رو نمیدونم ولی احتمال زیاد با توجه ب چیزایی که میدونم دایرکت دادن نداشته تو این مدت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دورت بگردم عزیزم کاری نکردم که🥺✨❤️

نمیدونی از چه ابهامی درم آوردی قلبم میگفت محدود نشدم ولی سند منطقی نداشتم تو اثبات کردی بهم میگفتم خدایا این اگر من محدود شدم چرا هرچی رو پیج های خودم امتحان میکنم محدود شدن رو این پیغام نمیاد؟ چرا نوشته همه نمیتونن پیام بدن چرا وقتی محدود میکنم میزنه شما مجاز ب پیام نیستید مگر اینکه فالو کنید پس این ی چیز دیگه است منو محدود نکرده ولی مطمئن نبودم نگرانم بودم تو آروم کردی دلمو ایشالله خدا دلتو آروم کنه

خوشحالم که تونستم ارومت کنم ❤️✨

عزیز دل ی سوال بپرسم ازت ببخش مزاحمت شدم خیلی ببین این کسی که راجب بلاک شدنش از سمت اینستا بهت گفتم قبل از اینکه پیغام برا من بیاد برای خودش پیغام بلاک شدنش از سمت اینستا رفته؟پیغامی پیامی چیزی که اینستا بهش گفته باشه که شما رو بلاک کردیم؟یا نشونه ای دریافت کرده که فهمیده باشه بلاک شده؟ یا ن خودش نفهمیده؟میدونی آنلاین میشد تو پیج ولی ن لایک می‌کرد ن دایرکت یا شاید لایک می‌کرد ولی دایرکت پیام دادن به دیگران نه میشه؟ یا چون حالت روح کلا تو پیج فعالیت داشته با اینستاگدام غیررسمی اینطوری شده ؟ میخوام بدونم اول که قبل از اینکه من با این پیام بفهمم بلاک شده اینستاگرام به اون اطلاع داده که بلاک شده؟ 

اره دوست من بهش نمیشد پیام داد پیجش بلاک شده بود 

ی چیزی خوب پیج بلاک بشه مگه از تو فالویینگا اکانتش نمیپره؟ این نپریده ممکنه پس فقط لایک و دایرکتش بخاطر عدم فعالیت زیاد پریده باشه؟

ی چیزی خوب پیج بلاک بشه مگه از تو فالویینگا اکانتش نمیپره؟ این نپریده ممکنه پس فقط لایک و دایرکتش بخ ...

نه اونطوری نیست 

اگه فعالیت کم باشه اینستا فکر می‌کنه رباته

بعد پیجو محدود می‌کنه که معمولا یا قسمت لایک بلاک میشه یا پست نمیتونه بزاره یا کسی بهش نمیتونه پیام بده 

اگه تورو محدود میکرد نمی‌نوشت everyone که ینی هیچکس 

می‌نوشت شما اجازه پیام دادن نداری

نه اونطوری نیست  اگه فعالیت کم باشه اینستا فکر می‌کنه رباته بعد پیجو محدود می‌کنه که معمولا ی ...

🥹🥹😍😍😍😍😍واییییییییییی خدایا شکرت باورت داشتم 🥺🥺🥺❤️مرسی با این حرفات مررررسی