2789
عنوان

تصادف

110 بازدید | 18 پست

من امروز اومدم از پارکینک بیام بیرون توی شیب بودم یه خانم توی راه وایساده بود فکر میکردم از کنارش رد میشم خیلی اروم رفتم سپر ماشین خورد بهش هیچ اتفاقی براش نیفتاد یه برخورد خیلی کوچیک بود ولی من رفتم نموندم 

خانمه فقط یه فحش بهم داد 

میدونم کارم بد بوده دقت نکردم و اینکه نموندم

حالا خانمه میتونه شکایت کنه؟اگر پلاک ماشین برداشته باشه

حالا مدیونشم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره میتونه شکایت کنه

(( کاربر آقا)) ما ، زخمی آغوش هایی هستیم که به امن بودن صاحبانشان اطمینان داشتیم ... و ما روزی خواهیم رقصید ، روی همان زمینی که به ما درد را یاد داد ، با پاهایی خسته ، اما زنده خواهیم چرخید ، نه برای فراموشی زخم ، بلکه برای اثبات اینکه زخم پایان راه نبود ...

هیچ اتفاقی نیفتاد براش حتی از جاش جا به جا هم نشد یه کوچولو فقط دولا شد یه کوچولو

ان شالله که طوری نیست ولی باید وایسی ..میتونه شکایت کنه ولی اگر مشکلی نداشته باشه مثل شکستگی ، چیزی نیست .. ولی اگه شکستگی داشته باشه شامل دیه میشه .. 

(( کاربر آقا)) ما ، زخمی آغوش هایی هستیم که به امن بودن صاحبانشان اطمینان داشتیم ... و ما روزی خواهیم رقصید ، روی همان زمینی که به ما درد را یاد داد ، با پاهایی خسته ، اما زنده خواهیم چرخید ، نه برای فراموشی زخم ، بلکه برای اثبات اینکه زخم پایان راه نبود ...

نه نه میگم حتی از جاش جا به جا هم نشد 

خوب طوری نیست نگران نباش فقط فکر کنم چند تا دری وری نثارت کرده

اشکال نداره هر چی بگه حق داره😆

آره نگران نباش ولی خیلی رعایت کن اگر هم هر جا تصادف خدای نکرده کردی نترس گواهینامه و بیمه نامه داشته باشی طوری نیست حتی اگه باعث فوت اون شخص بشه 

ولی اگر بخواد میتونه شکایت کنه اره.؟

وقتی طوریش نیست شکایت چه بکنه بگه بهم زده فرار کرده .. نه نگران نباش