2777
2789
عنوان

فردا پیش به سوی لرستان🧡🌾لرای عزیز بیایید ببینم😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 38 پست
عزیزم خوش اومدین پیشاپیش سفرتون بی خطر بروجرد حاهای دیدنیش ونایی هست  تپه چغا  پارک فدک ...

وای مرسی عزیزم چقدر این پیامت به دردم میخوره اسکرین گرفتم که حتما برم یه سر مرسی که رستوران های خوبم معرفی کردی چون دوتا ادم شکمو ایم😍

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره  کوبیده های بروجردم خیلی معروف و خوشمزس

مرسی مهربون❤😍

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
حتماااا بستنی هم بخورین بستنی حجت خیابون تختی یا سارنگ میدون یاد بود یا رز خیابون سید مصطفی عالیه ای ...

اره یکی از دوستای شوهرمم اینو گفته بود مرسی که آدرس دادی عزیزم😘❤

فداتم عزیزم ما خودمون بروجردیم در خدمتیم عزیزم

مرسی گلم از این همه مهربونی❤😘

مرسی عزیز دلم😘

🤍💛

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
خرم اباد وبروجرد

بروجرد حتما کبابی رضایی سر بزن ... میدون شهدا از هر کی بپرسی میدونه..‌ بستی هم حتما بخور و چغا هم برو یه کوه هستش ... اطراف شهر ونایی، شیخ میری ... روستاهای اطراف شهر با آب و هوای استثنایی و رودخونه فوق‌العاده... از نساجی پارچه بخر عالی ان.. سه راه جعفری یه مغازه هست که انواع مربا ها رو داره خیلی خوشمزه و قیمت مناسبه .. از راسته بازار دیدن کن و ... خرم آباد رو به خوبی بروجرد نمیشناسم اما میدونم بازارش عالیه و مرکز خرید های فوق‌العاده ای داره و دریاچه کیو بی نظیره... پارک صخره ای هم داره ... میتونی گردو از ماشین های گذری بخری و هر چی از بازارش بخری سود کردی چون با کیفیت و قیمت مناسب هستن..‌ بروجرد جارو بخر ...😃

اگر بتونید یه شبم برید ابشار بیشه درود تا بروجرد تقریبا یک ساعت و نیم راهه خیلییییی قشنگه

البته با اجازه دوستمون آبشار بیشه وقتی من رفتم امکانات نداشت مثل سرویس و..‌ الیته شاید الان بهتر شده

مرسی گلم از این همه مهربونی❤😘

فداتم عزیزم بروجرد سفره خونه های زیادی داره تو نظام اباد و ونایی و گلدشت کلا خیلی خوش اب و هواست البته خوب الان مرداد ماه هست ظهرها تا ساعت پنج هوا گرمه کم کم خنک میشه خواستین خونه بگیرین اگر وسعتون میرسه ویلا تو گلدشت بگیرین