2777
2789
عنوان

اسم دخترمو چی بذارم لطفا بیاین🥲🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 52 پست
با اجازه اسی.من اسم دخترم یلدا س اسم تودلی منم نظر می‌دین ،،پسره ایلیا بردیا یونا یارا

یارا

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه اسی.من اسم دخترم یلدا س اسم تودلی منم نظر می‌دین ،،پسره ایلیا بردیا یونا یارا

یارا خیلی قشنگه

بعدم بردیا

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین🌱🥲
خودمم نظرم دقیقا مثل شماست😅

من میخام دیانا و‌دنیز بذارم

اول مهرسا و نورا انتخاب کرده بودم ،مهرسا رو مادرشوهرم نذاشت

میشه تو و‌بقیه دوستان بگین دیانا دنیز بهتره یا مهرسا نورا؟؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من میخام دیانا و‌دنیز بذارم اول مهرسا و نورا انتخاب کرده بودم ،مهرسا رو مادرشوهرم نذاشت میشه تو و‌ ...

دیانا و دنیز خاص تره

چرا مادرشوهرت نذاشت؟

ببخشید مگه به ایشون مربوطه؟

دیانا دنیز

مرسی گلم یعنی الکی حرص نخورم که مهرسا نمیتونم بذارم؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دیانا و دنیز خاص تره چرا مادرشوهرت نذاشت؟ ببخشید مگه به ایشون مربوطه؟

ربط داد به مسائل سیاسی ،باعث شد خیلی حرصی بشم،شوهرمم گفت بعده اینهمه سال مادرم یه چی ازت خواسته😔

ربط داد به مسائل سیاسی ،باعث شد خیلی حرصی بشم،شوهرمم گفت بعده اینهمه سال مادرم یه چی ازت خواسته😔

عزیزم هر اسمی انتخاب کردی نرو بگو لطفا

اگه ازت پرسیدن اسمای انتخابیتو نگو الکی بپیچون

منم مادرشوهرم ازم پرسید الکی گفتم النا و بنیتا مد نظرمه

اما تا زمان زایمان قصد دارم به کسی نگم چون میزنن تو ذوق آدم

بسلامتی دو قلو بارداری؟

خوش به سعادتت

خدا بهت سلامتی و قوت و صبر بده خواهر

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین