2777
2789
عنوان

گرفتن نذری

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست

من اگر نذری بدن، کیک تو جشنا بدن و ... نمیگیرم، اجازه میدم برسه به کسیکه نیاز داره شکمش رو سیر کنه، خیلیا واقعا مستمند هستن.

درسته متبرکه، اما اگر اعتقاد قلبی درستی داشته باشیم، بدون نذری خوردن هم دعامون میرسه....

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

چرا دقیقا افت کلاس داره ادم با غذا خوردن شفا پیدا نمیکنه

ااین دیگه بستگی به اعتقادات خودت داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کسی  اعتقاد نداشته  باشه تبرک  چرا باشه 

من عمرا  برم ‌بگیرم  کسی ام  بیاره ‌نمیگیرم  میدم  بدید ی کسی ک  نیاز داره من  چون اصلشم واسه  افرادی هست ک نیاز دارن ن کسی ک فریز خونش پره

بحث بالاگرفتن نیست؛اولا اون نذری برای فقراست دوماً مردم وقتی نذری ببینن یه جوری هجوم میبرن که بخوای بری نذری بگیری قشنگ متوجه میشی چرا یه عده نمیگیرن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم گرفتن نذری شفاست کلا خوبه و شفاست واسه آدم اگر قدر بدونه و فرقی هم نمیکنه نیازمند باشه یا دارا البته که نیازمند محتاج تره و اولویت داره

حالا کسی هم که اعتقاد نداره هر چی هم بگی معتقد نمیشه  

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
دقیقا افت کلاسه یا افت فرهنگه. اونا حق نیازمنداس. فلسفه نذری نیازمندانه

میدونی عزیزم،فلسفش بیشتر اینه عزادارها راحت به مراسم برسن و نگران پخت و پز نباشن،میرن مراسم و هیئت،موقع برگشتم نذری میگیرن و راحت میخورن.عزاداری دهه محرم بیشتره،پخت و پزم بیشتره،مثل پیاده‌روی اربعین درسته نذرین،ولی برا راحتی زائراست.چه بسا خیلیهاشونم همون نیازمندا باشن که میدونن فلان جا نذری میدن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

چرا دقیقا افت کلاس داره ادم با غذا خوردن شفا پیدا نمیکنه

بسته به اعتقاد داره دیگه

یه خانوم ارمنی گریه میکرد میگفت پارسال غذای امام حسینو بردم برا مریضم،شفا گرفت.امسال خودم یه گوسفند دادم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

میدونی عزیزم،فلسفش بیشتر اینه عزادارها راحت به مراسم برسن و نگران پخت و پز نباشن،میرن مراسم و هیئت،م ...

با قابلمه رفتن و پای مردمو لگد کردن اونم وقتی غذات آمادس‌ افت فرهنگه. اصن اسم ایرانیا با نذری بد در رفته مسخره میکنن همه. حالا هرکی دوسداره به هیئت بده اون انتخاب خودشه قشنگ تقسیم کنه و .‌.. ولی اون مدلی گرفتن هیچ جوره توجیه نداره

با قابلمه رفتن و پای مردمو لگد کردن اونم وقتی غذات آمادس‌ افت فرهنگه. اصن اسم ایرانیا با نذری بد در ...

با جمله‌ی اولت کامل موافقم.👌

نذریه دیگه شما به نیت تبرک میگیریو میخوری اینکه شفا میده شاید اینجوری هم بشه ولی بیشتر صرف اثر مثبتش وعنایت اهل بیته که برای ماها خیلی ارزشمنده و افتخار میکنیم که چنین خاندانیو میشناسیم و لزوما هم نباید فقیر باشی ولی اینکه بگی افت کلاس داره فلان اینم درست نیست ولی اینکه هی بقیه رو هل بدیو هی بری چنتا چنتا بگیری اینم اصلا درست نیست