2777
2789
با وحید ازدواج میکنم؟؟؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برای امضات ان شاءالله حاجت روا بشین به حق چهارده معصوم آمین یا رب العالمین🤲🌹🌹❤️❤️🌺🌺🌺🌼🌼🌼

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو از کجا میگی  من نیتم واسه تحصیلم هست

بابا ولم کن با خودم بودم مگه پیشگو ام که باید از قبل نیتت رو حدس میزدم گفتم اگه جفت بودن ستاره ها بخوای برات حساب میکنم 😐👋

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
نه قشنگم  اون ۵۰.۵۰ هست  اگه علاقه داری برو دنبالش ولی نه با ابجد  ابجد خ منسوخه&n ...

شما هرجور دوست داری فکر کن اصلا گوی دربیار تو اون نگاه کن ما با منسوخات🤣🤣🤣🤣🤣😁

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد ...

عاقبت بخیرشی خوشحالم کردی حاجترواشی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
اخه ابجد کاری داری ک میشینی با من بحث میکنی کوچولو ؟😒😒😒

کوچولو برو سر درس و مشقت نمیخاد با فا ل اینده تحصیلیتو ببینی😛

کوچولو برو سر درس و مشقت نمیخاد با فا ل اینده تحصیلیتو ببینی😛

شما ببینم میتونی با معدل بالا بزی ارشد بدون کنکور اگه تونستی بیا با ابجد واسه من حساب کن☺️☺️

فقط برا اسی میگم اگه کارت بندازه برام ممنون

عاقبت به خیر بشین ان شاءالله🌺🌺🌺🌺🌺

ان شاءالله هرچی به خیر و صلاحته اتفاق بیفته🌼🌼🌼🌼

ان شاءالله تا آخر عمر سالم و سلامت باشین❤️❤️❤️🌹🌹🌹

ان شاءالله همیشه خوشبختی و دلخوشی تو زندگیتون باشه♥️♥️

ان شاءالله روز به روز به خدا نزدیک تر بشین💖💖💖💖💫💫

آمین یا رب العالمین🤲🤲🤲 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد ...

ممنونم عزیزم ان شاالله امضای خدا پای تک تک خواسته های دلت باشه هدیه من به شما سه تا ذکر معجزع گر یونسیه . عاقبت بخیر بشید