2777
2789
عنوان

بچه داره کچل میشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 21 پست
فک کنم به خاطر اینکه یک هفتس شونه نزده  موهایی که با شونه کردن یا همینطوری باید میریخته جمع شد ...

به عمم گفتم که موهاشو شونه نزده اینجوری شده بنده خدا میگه نکنه سرطان داره 

به حق چیزای نشنیده مگه بچه شیمی درمانی کردهههه 

شامپو شو تغییر ندادی؟ یه موقع به موهاش نیوفتاده من یبار یه شامپو براش عوض کردم موهاش ریزش پیدا کردن ...

موهاش قبلا لخت و صاف بوده ولی بعد از بلوف وز وزی و حالت دار شد ، یه سری شامپو میزنه واسه براق کردن و درخشندگی و صاف کردن موهاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپو شو تغییر ندادی؟ یه موقع به موهاش نیوفتاده من یبار یه شامپو براش عوض کردم موهاش ریزش پیدا کردن ...

چرا عزیزم چن روز مسافرت بودیم با شامپو خودم موهاشو شستم یعنی مال اونه ولی برگشتیم همش با مال خودشون که فیروزه هست میزنم

چرا عزیزم چن روز مسافرت بودیم با شامپو خودم موهاشو شستم یعنی مال اونه ولی برگشتیم همش با مال خودشون ...

خوب میشه به مرور

حنا بزار براش توش تخمرغ محلی و مورد و سدر هم بریز

ملاجشم با روغن سیاهدونه شبا چرب کن 

ببین خوب میشه

یه آزمایشم بده شاید یچیز تو بدنش کمه

خوب میشه به مرور حنا بزار براش توش تخمرغ محلی و مورد و سدر هم بریز ملاجشم با روغن سیاهدونه شبا چرب ...

قربونت حتما از صبح هی میگم برنامه ریز کنم ببرمش دکتر طفلی گناه داره موهاشم کوتاه باید حتما بهش برسم ممنونم درد خوب یکی دوتا نیست از صبح دندون پزشکیم دندوناش داغونه

قربونت حتما از صبح هی میگم برنامه ریز کنم ببرمش دکتر طفلی گناه داره موهاشم کوتاه باید حتما بهش برسم ...

عزیزم 

دختر منم هم باید ببرم چشم پزشکی هم دندون پزشکی 

نمیدونم چرا بچه ها از کودکی درگیر اینچیزا میشن

از چیه نمیدونم