2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 20 پست
ده ساله ازدواج کردم خودم و شوهرم دم نزدیم الان بعد ده سال میگه کاش جمع نمی کردم که به تو برسه کاش اد ...

دختر نصف پسر ارث میبره ولی امان از پدریا مادره پسر دوست همون نصف ارثم برای دختر زیاد میبینن اصلا ارثتو نبخش بگو اگه به بخشیدنه شما سهمتو بهم ببخش چون پسرت دوبرابر ارث میبره منم که سهمم یه کوچولوعه اونم انگار به چشمتون زیاد اومده .. یعنی مثل روز برام روشنه میخاد سهمتو بنامش کنی درجا همه رو بنام پسرش بزنه و تمام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم قانونا یک هشتم از ارزش اموال غیر منقول پدرتون به مادر تون میرسه و مابقی به نسبت پسر دو برابر دختر بین شما و برادر تون تقسیم میشه. البته این در حالی هستش که پدر و مادر پدرتون در زمان فوتش در قید خیلی نبوده باشن،در غیر این صورت به اونا هم ارث میرسه.

ولی در مجموع شما نسبت به مادرتون به این ارث مستحق تر هستید و قانونا سهم بیشتری دارید

عزیزم قانونا یک هشتم از ارزش اموال غیر منقول پدرتون به مادر تون میرسه و مابقی به نسبت پسر دو برابر د ...

یک هشتم و مهریشو همون زمان که بابام فوت کرد یعنی بیست سال پیش گرفت عزیزم و قانونا مال به نام من وبرادرم شد