2777
2789
مشکل قلبی شما چی بود دقیق علایمتون چیه عزیزم 

اگه براتون زحمتی نیس علایمتون بم بگید بعد چند وقت ک مشا مریض شدید من ضخامت دریچع میترال دارم و ب شدت ترس از سکته دارم چون تو نت ک سرچ کردم نوشته باعث سکته میشه من تپش قلب زیاد دارم و درد دست چپ ک دکتر بم گفت ضخامت خفیف وربطی ب درد دست نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل قلبی شما چی بود دقیق علایمتون چیه عزیزم 

سوراخ دیواره قلب اسم علمیش asd میشه.من بر خلاف خواهرم که بعد از تولد علائم داشتن هیچ علائمی نداشتم تا وقتی به ۲۱ سالگی رسیدم با علائم تنگی نفس،درد قفسه سینه،تپش قلب رفتم دکتر اونجا هم فکر کردن مشکل معده دارم ولی با اولین اکو دکتر متوجه سایز غیر طبیعی قلبم شدن و شروع ماجرا.

این بیماری همونجور که راحت درمان میشه اگه زمان بخوره امکان هست دیگه نشه براش کاری کرد چون قلب بزرگ میشه متاسفانه

اگه براتون زحمتی نیس علایمتون بم بگید بعد چند وقت ک مشا مریض شدید من ضخامت دریچع میترال دارم و ب شدت ...

اگه تحت نظر دکتری اصلا نترس ولی حتما چکاپ ها رو سرموقع انجام بده مریضی قلبی کلا روحیه آدمو خراب میکنه ولی سعی کن روحیتونو حفظ کنین و پیش بهترین دکتر برین انشاالله که هیچ نیازی به عمل نباشه و با دارو جلوگیری از پیشرفت یا خطر بشه.امیدت به خدا عزیزم

سلام عزیزم خوبین؟تو یک تاپیک اتفاقی دیدم شما هم گفتین قلبتون بزرگه،منم این مشکل رو دارم،جدیدا همش میترسم که واقعا قراره چقدر عمر کنم،دخترم پنج سالشه نگران اونم که میتونم بزرگ شدنش رو ببینم،شما چطوره وضعیتتون الان؟

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

منم متولد ۶۶ هستم،تو ۲۲ سالگی متوجه aad شدیم و عمل کردم،سایز قلبم بزرگ شده و ضربان قلبم پایینه و کمی آریتمی دارم،هر سال که میگذره استرسم بیشتر میشه،شما الان مشکلی دارین؟

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

دوستان اگر برای خودتون ارزش قائلید به هیچ وجه پیش دکتر محدثه آقاسی نرید. فوق العاده پولکی هستن و با یه داروخانه به اسم ... هم ساخت و پاخت کرده، و میان وعده ها و داروهایی رو میده که فقط اون داره و بهتون میگه حتماً از اون تهیه کنید. وقتی هم حضوری برای رژیم میری مطبش، پنج دقیقه بیشتر بشه، منشی هاش هی شروع میکنن به در زدن، بعد خود خانم دکتر با لبخند میگه ولشون کن،انگار مردم عقل ندارن و نمی‌فهمن که خودش به منشی ها گفته اینکار رو بکنید. حتی رژیم رو بهتون میده، اجازه ندارید اونجا نگاه کنید و اگر چیزی رو دوست ندارید و واقعا نمیتونید بخورید، بهش بگید. فقط براش تعداد ویزیت بیشتر مهمه.خوب اندازه ی توان و وقتت مشتری بگیر که اینجوری بهشون بی احترامی نکنی که مجبور بشی با نقش پلیس بد و خوب، جبرانش کنید. 

من یه زمانی ایشون رو به چند نفر معرفی کرده بودم ولی دیدم که همش شو آف اینستاگرامش هست و اصلا رژیماش خوب نیست. الان برای جبران اشتباهم تا جایی که میتونم این رفتارهای پولکی رو همه جا جار میزنم.

همون‌طور هم که گفتم، برای حضوری بیش از پنج دقیقه وقت نمی‌ذاره پس مطمئن باشید رژیم های آنلاین رو که پول کمتری میدن اصلا خودش وقت نمی‌ذاره و میده دستیارش.

چقدر زشت که با اون داروخانه ساخت و پاخت کردی و فکر می‌کنی مردم نمی‌فهمن و اون داروخانه هم چند برابر اجناس رو توی این گرونی، به مردم میندازه..

من عین حقیقت رو‌ دارم میگم و میتونید از کسایی که رفتن بپرسید، اگر توی اینستاگرام هم نظر منفی نمیبینین، بخاطر اینه که هزینه ی زیادی برای ادمین هاش میکنه، و خیلی فعالن و سریعا نظر شما رو بلاک و ریپورت میکنن تا پاک بشه.