2777
2789
عنوان

ترامادول

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 21 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آخه هیچ کار بدی انجام نمیده ،همیشه خوبه و دوسم داره و خرج میکنه واسم

چون تازه شروع كرده پس حالا كه اينقدر ميترسى از حرف مردم بمون و بساز و منتظر روزاى بدبختيت باش فكر كردى اگه هميشه همينطورى ميمونه سخت در اشتباهى اونايى هم كه كارتن خواب شدن خيلياشون اولش هم پول داشتن هم كار هم موقعيت اجتماعى رفته رفته اعتياد به اون روز انداختشون

دختر تو انگار گذشته ی منی،من نامزد کردم تو نامزدی همه چی میخرید همه جا میبرد فوق العادهدمهربون بود،بااینحال شکاک بود ولی بخاطر محبت هایی ک میکرد بیخیال شدم و جدا نشدم گفتم وضع مالیش خوبه عیب نداره اعتیادشو نمیدونستم،گذشت و گذشت ازدواج کردیم شد شروع اختلافا،هرشب دعوا و جنگ داشتیم چون قرصارو میخورد محبت بی اندازه میکرد اثر قرصا میرفت خیلی عصبی میشد،شب تا صبح نمیخوابید چون قرصا نمیزاشتن بخابه،بعد دوسال از زندگی مشترکمون فهمیدم اعتیاد داره،اولین بار گردن نگرفت،باردوم نتونست گردن نگیره،بردم ترک کنه میگفت ترک کردم ولی همه علایماشو داشت،همیشه شک داشتم بهش که بازم میندازه حتما،انقدر اخلاقش بد شد و شکاکیش زیاد که دیگه مال و اموالش به چشمم نیومد،پولش برام هیچ ارزشی نداشت،خرج کردناش از چشمم افتاد،فقط خواستم که فرار کنم از اون زندان بااینکه با تمام وجودم دوستش داشتم...

من نمیگم جداشو یا ادامه بده،بعد ۴ سال خودم درحال طلاقم ،اینارو تعریف کردم که بدونی در اینده چی در انتظارته  و درست تصمیم بگیری...

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊