2777
2789
دستوررررررش لطفااااا😍

بعدش حالا دستور درسو کردنش اول مواد خشک مثل پودر کاکائو بکینگ پودر و آرد با هم سه بار الک کن تا خوب نرم و پفکی بشه ..... تخم مرغها سفیدهارو جدا کن  قشنگ توی یه طرف استیل با یه پنس نمک هم بزن و زرده با هم حدود ۷ دقیقه با شکر و وانیل بزن که قشنگ کرمی و پف دار بشه بعد نصف پیمانه روغن بزن بعدش شیر و قشنگ با دور کم هم بزن بعدش یواش یواش بهش مواد خشک بزن حالا ت قالب کاغذ روغنی بذار بذارش تو فر حدود یک ساعت المنت بالا رو کلا خاموش کن بذار پایینی باشه توسترت بعد دقیقه ۵۵ المنت بالا رو روشن کن فقط دو دقیقه باشه بعد خاموش 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کیک خیس درست میکنم خیلی خوشمزه میشه بزار دستورشو بدم  میزارم تو فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد البته ...

۴ عدد تخم مرغ کامل  یک لیوان شکر ۲ قاشق مرباخوری وانیل را باهمزن میزنیم من با همزن برقی میزنیم

۴ قاشق غذاخوری روغن مایع ۱ لیوان شیر ۲/۵ لیوان آب بهش اضافه میکنیم و آروم میزنیم زیر ۵ دقیقه

بعد آرد نول رو که سه بار الک کردیم میریزیم اروم اروم و کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ ق غذاخوری بیکینگ پودر و یه پنس نمک میزنیم و کامل هم میزنیم و میریزیم تو قالبی ک چربش کردیم و میزاریم تو فر

بعد ک پخت بیرون میاریم و با سیخ چوبی سوراخش میکنیم تا ترکیبی درست کردیم بریزیم روش و به درون کیک هم بره

الان دستور اون ترکیبو بگم : نصف لیوان شیر و ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۲ قاشق غذاخوری پودرکاکائو ۵ قاشق شکر روی اجاق هم میزنیم و میزاریم خوب مواد به خورد هم برن و ترکیب داغ شه اما لازم نیس به نقطه جوش برسه

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
جایی خوندم تستر باید ۱۰ درجه کمتر از فر گازی باشه نمیدونم درسته یا نه؟

راستش نمیدونم عزیزم🥺

ولی چون کوچیکتره و المنت نزدیکه به قالب پس حتمن باید درجش کمتر باشه 

فک کنم ۱۰  ۱۵ تا کمتر باشه اوکیه

هر دو تا رو روشن کن مگه دکمه نداره بزن رو جوجه گردون دو نا روشن میشه 

دکمه تی نیست پیچ ماننده میچرخونی رو اونی که میخوای

ففط بالا

فقط پایین

جوجه گردان جداست

بالا و پایین

داره

رو بالا و پایین میزارم نوبتی روشن میشه همزمان هیچوقت روشن نمیمونه البته جوجه گردان و امتحان نکردم اصلا

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش

کیک و که برداشتی بذار همینطوری تو قالب باشه یه ده دقیقه بعد بردارش خب بذا. خنک بشا میتونی ت سلفون بپیچی که نرم  و عالی باشا اگه خواستی خیسش کنی شکلات و بذار بن ماری بشه یعنی چی یعنی بذا. رو بخار کتری یواش یواش اب بشه بعد تو یک شیر جوش نصف لیوان شیر و پودر کاکائو رو با هم بجوشون حالا اونا رو با هم مخلوط کن بعد چند تا سوراخ به کبکت بزن با سیخ کیک برگردون تو قالبت اگه گرد باشه خیلی خوبه بعد یواش یواش همون مخلوط خیس بهش بریز بذار دو ساعت بمونه بعد بردار تماااام نوش جونتون 

۴ عدد تخم مرغ کامل  یک لیوان شکر ۲ قاشق مرباخوری وانیل را باهمزن میزنیم من با همزن برقی میزنیم ...

مرسی عزیزم❤️❤️

۴ عدد تخم مرغ کامل  یک لیوان شکر ۲ قاشق مرباخوری وانیل را باهمزن میزنیم من با همزن برقی میزنیم ...

دما و زمان رو هم میگی لطفا

یه کیک ساده هم هست اینم خوشمزه س

میتونی توش گردو و کشمش هم بریزی

۴ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر ۲ قاشق غذاخوری وانیل با همزن زده بعد ۱ لیوان شیر و یک سوم لیوان روغن مایع را اضافه میکنیم و قاطی میکنیم بعد ۳ بار آرد الک شده و ا ق غذاخوری بیکینگ پودر و ۲ قاشق گلاب و ۲ قاشق هل رو اضافه میکنیم

داخل توستریم ما عشقم  

اره عزیزم میدونم به استارتر گفتم توسترو نمیدونم چون فر استفاده میکنم

ولی اسی ریپ زد رو دستورم پرسید منم تایم و درجه دستورو گفتم