2777
2789
عنوان

چرا اقايون بعد عقدددددددددددد سرد ميشن؟؟؟🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مرد تا ب رابطه میرسه خالی میشه و تمرکزش میذاره رو کار و‌تلاش تا بتونه زنش زودتر ببره خونه و حوصله نازکشی نداره اما زن تا اولین رابطه رو گرفت وابسته میشه دلبسته میشه 

مرد تو ۲۴ ساعت نیم ساعت ب عشقش فکر میکنه بقیه ساعتا رو تلاش میکنه تا پول در بیاره عشقش امنیت مالی داشته باشه 

ما خانمام ک هیچ وقت راضی نیستیم تهش میگیم یه جایی کم میذاره 😂😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کودوم مرد احمقی میاد فقط واسه رابطه ازدواج کنه

که بخواد لعد اولین رابطه سرد بشه 

مطمعنن هدف های دیگه ای هم داره تشکیل زندگی بچه دار شدن تنها نبودن و خیلی چیزای مهتر 

فقط رابطه جنسی که خیلی راحت میتونه بدست بیاره

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
بله درسته شوهر من خیلی لاغر شده بود بعد عقد انگار تازه فهمیده بود چه مسئولیت سنگینی داره

ای وای🤦‍♀️🤦‍♀️من خودم دخترم ولی خب واقعاا هم حسشون قابل درک هست مخصوصا اگه خانوم شغلی نداشته باشه و واقعا حق میدم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
تو خیابون و اینستا ریخته که چطور راحت نیست

چون در بهترین حالت تخلیه جنسی میشن نه ارضای جنسی و عاطفی چون هزینش زیاده احتمال بیماری هست اگه درز پیدا کنه احتمال آبروریزی هست خیلی دلایل دیگه

واسه منم بعد عقد سرد نشد ولی بعد عروسی چرا

اسمشو که نباید سردی گذاشت،دیگه اون پسر دانشجو یا بیکار که خونه باباش نون میخورده که نیس

مسئولیت یه زندگی رو دوششه تازه غیر اون دوست داره به آرزوهای مالی که برای خودش داره هم برسه

دلیلش چی بود که گفت جداشیم؟

نگفت هیچ وقت نگفت

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....