2777
2789
اون گوشم ک این چیز درآمد نه اصن درد نداشتم فقط همین چیز ک درآمده تا هفته قبل درد داشت خیلی ولی الان ...

بیین شاید عفونتع اگ بزرگتر شد و بیشتر از ۱۵روز موند برو دکتر نشون بده فک نکنم چیزی باشه اصلا

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈
بیین شاید عفونتع اگ بزرگتر شد و بیشتر از ۱۵روز موند برو دکتر نشون بده فک نکنم چیزی باشه اصلا

انشاالله که خوب بشید بیماریتون هرچه زودتر . انشاءالله که برای منم چیزی نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابله مرغون در سن ۱۵ سالگی ب مرور کوچیک شدن 

سلام عزیزم 

میگم منم ۵ سال پیش آبله مرغان گرفتم،  اون موقع متوجه تورم گره نشدم، اخیرا که حساس شدم رو بدنم رفتم دکتر گفت ری اکتیوه و دو سانته 

الان ۴ ماه گذشته ولی دارمشون

شما سونو کی رفتین؟ ری اکتیو بود؟ کوچک شدن سایزش رو بادیتتون لمس میکنید یا میری سونو؟ خیلی نگرانم 🤦‍♀️

سلام عزیزم  میگم منم ۵ سال پیش آبله مرغان گرفتم،  اون موقع متوجه تورم گره نشدم، اخیرا که ...

ری اکتیو چیه عزیزم

دوتا دکتر گفتن چون خیلی وقته گذشته پس هیچی نیستن ، بافتشون متورم مونده

یه دکتر همون ۹ سال پیش گفت باید نمونه برداری ک من انجام ندادم ترسیدپ

🩵🪸

ری اکتیو چیه عزیزم دوتا دکتر گفتن چون خیلی وقته گذشته پس هیچی نیستن ، بافتشون متورم مونده یه دکتر ...

ری اکتیو یعنی بی خطر، یعنی در پاسخ به یه عفونت احتمالا قدیمی متورم شدند. جدیدا سونوگرافی رفتید ؟ اندازه شون چقدر بود برای شما؟ برای شما ۹ ساله مونده ! پس چرا میگن باید تا یه ماه بره و کوچک شه و ازین حرفا

ری اکتیو یعنی بی خطر، یعنی در پاسخ به یه عفونت احتمالا قدیمی متورم شدند. جدیدا سونوگرافی رفتید ؟ اند ...

اهاا

نه جدیدا نرفتم

یک تا یک ونیم سانت بودن

الان دست میزنم کوچیکتر از یک ساانتن

پس نگران نباش دیگه

چون متورم شدن و دیگ بافتشون برنگشت هنونطوری موند ، 

🩵🪸

اهاا نه جدیدا نرفتم یک تا یک ونیم سانت بودن الان دست میزنم کوچیکتر از یک ساانتن پس نگران نباش دی ...

دکتر سونوگرافی پرسیدم که کوچک میشن؟ بیام برای پیگیری؟گفت که ممکنه این اندازه بمونند و نیتز به پیگیری نیست

ولی نمیدونم چرا دست میزنم درد میکنه، استرس دارم درد میکنه 

چکار کنم خدااا