2777
2789
عنوان

عمل بینی ۱۵

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برومطب کسی دماغش چب داشت باهاش صحبت کن دکتر تخصص گرفته خب پس بلده چندتاعمل انجام داده بخاطراسم در ...

یعنی چندتا پیج همل بینی دارم فقط این یکی هست که هفته ای ۴.۵ تا عکس وفیلم از عمل بینی میزاره

اره عزیزم من چند روز پیش پرسیدم ۱۴ و سیصد کلینیکش چند تا دکتر جراحی داره بهترینش که من عکساشو دیدم ...

ممنون عزیزم به نظرشما کلبنیک عمل بشیم بهتره یا بیمارستان چون من ازشون پرسیدم هزینه عمل بیمارستانو گفتن پونزده ونیم

اره عزیزم من چند روز پیش پرسیدم ۱۴ و سیصد کلینیکش چند تا دکتر جراحی داره بهترینش که من عکساشو دیدم ...

سلام عزیزم ببخشید دوباره مزاحمت شدم راستیتش من تصمیم گرفتم برم پیش همین دکتر که شما معرفی کردین کارش ازدکتری که خودم اینجا کاراشو دیده بودم بهتره . مشاوره هم شدم بیعانه واریز کردم نوبت عمل هم واسم زد

فقط خواستم ببینم شما نمونه کاراشونو خودتون ازنزدیک هم دیدین؟

سلام عزیزم ببخشید دوباره مزاحمت شدم راستیتش من تصمیم گرفتم برم پیش همین دکتر که شما معرفی کردین کارش ...

سلام عزیزم خوبین به سلامتی انشاالله ،من از نزدیک نرفتم ولی این هفته یا هفته بعد قراره برای مشاوره حضوری برم از تو پیج که دیدم از مدل عملش خوشم اومد . از کدوم شهر میاین شما؟