saraalone مدیر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 عنوان صبا رجبی | مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 35 پست لطفا روشن فکرا کامنت نذارن اونقدر که این بشر سمه کله اکسپلور فقط این یارو رو میارهرفته با مامانش جشن کات کردن با رلشو گرفته خواستید فقط بخندید برید تو پیجش خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(: 1402/05/08 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 قربون آدم چیز فهم پس اصلا اهمیت نده بهش بجاش بیا بگو بچها توروخدا فلان کتاب رو بخونید. من آدم کام ... عزیزم یه چیزیو بدون تا وقتی تو ایران زندگی میکنیبرای این ادما که حرف زدن راجع به هر چیزیوحسادت، تبلیغ، حرص خوردن و ... میدوننخودتو به زحمت برای هیچی نندازلیاقت این ادما تو همون جهالت و نادانی موندنه خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 اینکه با دعوا جواب منی که با صلح جوابتون رو دادم رو میدید حاشا میکنه همه چیز رو روز خوش مشخصه آدمه بد بینی هستیدهمچنین شما خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
rango۹۰ عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 618 همین که شمام کامنت گذاشتید نشونه مهم تر بودن برای شماس من حرف بدی نزدم عزیزم نمیدونم شما چرا گارد گرفتی بهتره کامنت هارو خوب بخونید
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 من حرف بدی نزدم عزیزم نمیدونم شما چرا گارد گرفتی بهتره کامنت هارو خوب بخونید شما هایی که میایید انگ میچسبونید بنظرم باید عنوانو بهتر بخونیدنمیدونم چرا مردم ما هیچ وقت یاد نگرفتن که اصل موضوعو رو بفهمن و بعد اظهار نظر کنن خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
rango۹۰ عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 618 شما هایی که میایید انگ میچسبونید بنظرم باید عنوانو بهتر بخونید نمیدونم چرا مردم ما هیچ وقت یاد نگرف ... باشه عزیزم تو خوبی
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1996 باشه عزیزم تو خوبی من هیچ وقت ادعایی نداشتم عزیزمروز خوش خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(: