2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 21 پست
امروز اگه تا غروب نشدم  میرم بیبی چک میزنم دوباره اگه تاا چند روزه دیگه بازم نشدم میرم ازمایش & ...

ابنحوری نگو خدارو خوش نمیاد.نمیدونم چرا در مقابل نعمت خدا اینقد‌ ناشکر هستین.خیلیا آرزو دارن باردار باشم اونوقت شما اینحوری میگید😥😥خدا هرچی صلاحته همونو برات مقدور میکنه

نه این کاذبه فکر کنم من از این پررنگترم داشتم و کاذب بوده این نظر منه ولی خب بازم پیگیر شو مطمئن ب ...

تو عکس  کمرنگ شده  قشنگ صورتیه   ولی  ایشالله که کاذب باشه منم فکر میکنم کاذبه   ولی  چون پریودم نشدم  استرس گرفتم منظم بود پریودیم

۳۰ مهر به ارزوم میرسم مطمئنم😊🩶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعید میدونم،خطش خطی نیست و مهم زیر پنج دقیقه ست

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
ابنحوری نگو خدارو خوش نمیاد.نمیدونم چرا در مقابل نعمت خدا اینقد‌ ناشکر هستین.خیلیا آرزو دارن باردار ...

اخه عزیزم من اصلا شرایطش رو ندارم بچه کوچیک هم دارم  تازه من جلوگیری دارم یعنی با وجود بچه کوچیک بازم باید بچه بخوام؟؟ بخدا بچم پدرمو در اورد خیلی کوچیکه  به نظرم طبیعیه که نخوام🥲

این ک مثبته شاید بعد چند دقیقه مثبت شده باشه ولی شما خودت تاصبح نرفتی ک ببینی واس همون نمیدونی کی مثبت شد.ب هرحال تشخیص بتا در مارکهای مختلف فرق داره خیلیا بتا بالای۱۰۰بره تازه هاله میدن.شاید خارجی ها هم همینجور بودن‌.شما یه مارک دیگه بگیر تست کن اگه پریود نشدی

این ک مثبته شاید بعد چند دقیقه مثبت شده باشه ولی شما خودت تاصبح نرفتی ک ببینی واس همون نمیدونی کی مث ...

اره باید  ی بیبی چک  دیگه بگیرم بزنم . مرسی عزیزم 💙

اخه عزیزم من اصلا شرایطش رو ندارم بچه کوچیک هم دارم  تازه من جلوگیری دارم یعنی با وجود بچه کوچی ...

نعوذوبالله مگه خدایی آخه تو دختر..هرکاری سختی ای می‌کشه.اتفاقا وقتی بچت بدنیا بیاد راحت میشی چون اولی هم آرومتر میشه و همبازی داره شک نکن.خدا می‌دونه داره چیکار می‌کنه ما که نمی‌تونیم برا خدا تعیین تکلیف کنیم.وقتی میگی با همه جلوگیریت باز با داری پس خدا خواست بگه من بخوام تو هیچ کاره ای☺️ب تقدیر و خواست خدا دل بده و با جون و دلت بچه رو بپذیر.هردوشون بچه ت هستن.تو مادری.قوی باش و ب بچه هات یاد بده قوی بمونم..این لیاقت نصیب هرکسی نمیشه