2777
2789
عنوان

فیلم دابه چ ترسناک بود خخخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 8384 بازدید | 61 پست
خدائیش جدی میگین؟ 😑😐

آآره خو😐

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
از سر شیطان نجاتمان ده رو هم توبارداری دیدم☹️

گفتم که ترسناک نیستن ولی کلا فیلم ترسناک رو باید تنهایی تو تاریکی دید که شما اینجوری نبینید 😂

وقتی فیلم ترسناک رو تو روز ببینی یا شب با چراغهای روشن یا مثلا ۲،۳ نفره به نظرت ترس رو منتقل میکنه؟ 😐😑

اشتباهت همینجاست حالا الان بارداری که کلا نباید ببینی یا دوران شیردهی ولی خدائیش فیلم ترسناک رو باید خودتم شرایطش رو حیا کنی. 

مثلا سجین یا دابه رو که همه میگن وحشتناکه و فلان 

دختر خاله من با دوستاش همرو جمع میشدن تو شب میدیدن میگفت ما از اول تا آخر فقط میخندیدیم کجاش ترسناکه خیلی چرتن ما فقط میخندیدیم. 

خب مسلمه وقتی ۲،۳ نفره یا بیشتر بشینی فیلم ترسناک ببینی برات ترسناک نیست که کنارت چندنفر حضور دارن اون تنهائیه که ترس ومنتقل میکنه و تاریکی و سکوت کامل خونه یا مثلا چندتاش رو تو روز دیده بودن آخه تو روز آدم تو روشنایی فیلم ترسناک میبینه😐 بعد طرف میگه فیلم ترسناک نبود. 

یا مثلا تو کل فیلم همش حرف میزنن چرت و پرت میگن خب اینجوری فیلم ترسناک نمیبینن که... 

ببین من خودم کانجورینگ ۳ رو خونه پدرم تو ماهواره دیدم تازه اومده بود شب بود پدرم اتاق خواب بود مادرم کتاب میخوند تو پذیرایی یه چراغ هم روشن بود بقیه خاموش. 

برام به قدری مسخره بود،  نه هیجان داشت،  نه چیزی چه برسه به ترس اصلا نپسندیدم. 

سرم زد پریشب دوباره دیدمش تو خونه تنها بودم چراغهارو همه رو خاموش کردم همه جا ساکت ساعت ۱شب بود فقط نور گوشیم بود داشتم فیلم میدیدم هندزفری هم گذاشتم و با کمال تعجب هم هیجان داشت برام و هم خوشم اومد. 

چرا...؟  چون شرایط دیدن فیلم ترسناک رو برای خودم مهیا کردم خیلیم حال داد 😂

فیلم جنگیرو هم بعد ۲۷سال پارسال دانلود کردم اونم تو همین شرایط دیدم برام فوق العاده بود دیگه جنگیر ترسناکترین فیلم تاریخ ادوار سینمای وحشته شاهکاریه برای خودشکه نمیشه کتمانش کرد. 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان